Manchester United Güç Bela: 2-0 - Son Dakika
Spor

Manchester United Güç Bela: 2-0

Manchester United Güç Bela: 2-0

Manchester'ın kırmızıları, Sunderland'i Wayne Rooney'nin golleriyle devirdi ve maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükseldi.

28.02.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de Louis van Gaal'in Manchester United'ı, Old Trafford'daki hakem hatalarının damgasını vurduğu mücadelede, Sunderland'i iki golle geçti ve ilk dört iddiasını sürdürdü.

Mücadeleye müthiş bir baskıyla başlayan kırmızı şeytanlar, rakip kaleyi Di Maria, Rooney ve Falcao önderliğinde adeta bombandırmana tuttu. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta devrenin en tehlikeli pozisyonu Ashley Young'dan geldi. 27. dakikada Valencia'nın arka direğe ortasında Young güzel bir şut çıkardı ancak çizgi üzerinde son bir müdahalede bulunan O'Shea ile top direkten döndü.

İkinci yarıya Manchester United kötü başlamasına karşın hakemin 65. dakikada verdiği şok kararla herkesi şaşkına çevirdi. Falcao'nun ceza alanında O'Shea yarafından düşürülmesiyle ev sahibi ekip penaltı kazandı. Hakem pozisyonu yakından takip etmesine karşın inanılmaz bir karara imza atarak Brown'u kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Kart sonrası başta O'Shea olmak üzere herkes hakemin başına toplanarak kararı düzeltmeye çalışmasına karşın hakem geri adım atmadı. Topun başına geçen Wayne Rooney, temiz bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımına üstünlük sayısını getirdi.

Golden sonra iyice rahatlayan Louis van Gaal'in takımı, 84'te farkı ikiye çıkardı. Ceza alanı içinde oluşan karambolde Adnan Januzaj'ın zayıf şutunu iyi takip eden Rooney, bomboş pozisyonda hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken, bu galibiyetle Manchester United puanını 50'ye çıkartarak maç fazlasıyla üçüncü sıraya oturdu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester United Güç Bela: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement