Mancini, Sinisa Mihajlovic'i Galatasaray İçin İkna Etti - Son Dakika
Spor

Mancini, Sinisa Mihajlovic'i Galatasaray İçin İkna Etti

Galatasaray eski teknik direktörü Roberto Mancini, Sinisa Mihajlovic'i Sarı-Kırmızılılardan gelen teklifi kabul etmesi için ikna etti.

18.05.2016 08:16  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da teknik direktörlük için adı en son gündeme gelen Sinisa Mihajlovic konusunda Mancini'nin de devreye girdiği ortaya çıktı.

KIYAK YAPTI

Sinisa Mihajlovic'in yaklaşık 15 gün önce Galatasaray'a hayır dedikten sonra birkaç gün önce sarı-kırmızılı ekibe haber göndererek görüşmeye hazır olduğunu iletmesinin arkasında Roberto Mancini'nin yattığı ortaya çıktı. Inter'de Mancini'nin yardımcılığı ile teknik direktörlük kariyerine başlayan Mihajlovic'in İtalyan teknik adamla yaptığı görüşmeden sonra Cenk Ergün'e haber gönderdiği bildirildi.

SEVİYE ATLATIYOR

Mihajlovic'in adını ön plana çıkaran bir başka özellik ise zamanının en büyük futbolcularından birisi olması ve çalıştığı futbolcuları her zaman en üst seviyeye çıkarması. Dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak gösterilen Zlatan Ibrahimovic'in frikiklerde de en üst seviyeye çıkmasında Mihajlovic'in payı herkes tarafından biliniyor.

DİĞER ADAYLAR REDDETTİ

Galatasaray'da diğer adaylardan ise sonuç alınamadı. İki kez görüşülen Favre ikna edilemedi. 3 kez görüşülen Lucescu'nun istediği transfer bütçesi çok geldi. Sampaoli'nin ise istediği ücret fazla bulundu.

(Fotospor)

Mancini, Sinisa Mihajlovic\'i Galatasaray İçin İkna Etti

Son Dakika Spor Mancini, Sinisa Mihajlovic'i Galatasaray İçin İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erdem: abi bu yönetim akıllanmaz.. Mihajlovic nerden cıktı? 12 0 Yanıtla
  • layt: adamın kariyer puan ortalaması 1.45 bu ne la 4 0 Yanıtla
  • Mihajlovic bir maç frikikten 3 gol: Kendisi dünyanın en iyi 3 frikikçisinden biridir. Dolayısıyla duran ? uzmanıdır. Bence kesinlikle gelmeli. 0 1 Yanıtla

Advertisement