Manisaspor'da Altıparmak Tartışması - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Altıparmak Tartışması

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT 1'inci Lig'e dönen Manisaspor'da göreve devam etmeyeceğini açıklayan Taner Taşkın'ın yerine teknik direktörlüğe Mehmet Altıparmak'ın getirilmesi camiada tartışmalara neden oldu.

18.05.2016 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT 1'inci Lig'e dönen Manisaspor'da göreve devam etmeyeceğini açıklayan Taner Taşkın'ın yerine teknik direktörlüğe Mehmet Altıparmak'ın getirilmesi camiada tartışmalara neden oldu. Siyah beyazlılarda haziran ayında kongre yapılacağını hatırlatan başkan adayları, Başkan Abdullah Mergen'in aceleci davrandığını iddia etti.

Adaylar, "Yeni gelecek yönetim belki Mehmet Altıparmak ile çalışmak istemeyecek. Yönetim seçilmeden bir teknik adamın takımın başına getirilmesi doğru değil. Mehmet Altıparmak da durumu bile bile görevi kabul ederek etik davranmadı" ifadelerini kullandı. Manisaspor'da Asbaşkan Mustafa Karakaş genel kurul tarihlerini 21-28 Haziran olarak açıkladı.

TAŞKIN ANKARA YOLUNDA

Manisaspor'u şampiyonluğa taşıdıktan sonra görevini bırakan teknik direktör Taner Taşkın için Ankaragücü'nün ısrarı sürüyor. Yeni sezonda tecrübeli çalıştırıcıyı takımın başına getirmek isteyen Başkent ekibinin yöneticileri bu hafta içinde durumu netleştirecek. Taner Taşkın'ın Ankaragücü'ne imza atması halinde Manisaspor'dan öğrencisi Mertan'ı da transfer edeceği iddia ediliyor. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Altıparmak Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement