Manisaspor-Samsunspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Manisaspor-Samsunspor Soyunma Odaları

Manisaspor teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, 3-1 yenildikleri Samsunspor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

07.12.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, 3-1 yenildikleri Samsunspor maçında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. "Rakibimiz galibiyeti daha çok istedi" diyen Dilaver Mutlu, "4 haftadır iyi koşan ve mücadele eden bir takımımız vardı. Hafta içinde Akhisar Belediyespor'la oynadığımız kupa müsabakasındaki performansımız bizi ümitlendirdi. Ancak bu coşku Samsunspor karşılaşmasına yansımadı. Önümüzdeki hafta Adana Demirspor'u deplasmanda yenerek kaybı telafi edeceğiz" dedi.

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Manisaspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini söyledi. Geçen hafta sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 4-1 yenildiklerini hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Farklı bir mağlubiyetin ardından Manisaspor deplasmanında farklı kazanmak bize ilaç gibi geldi. Karşımızda haftalardır iyi futbol oynayan bir rakip vardı. Sahada iyi niyetli mücadele eden iki takımı da kutluyorum. Aldığımız 3 puan taraftarımıza armağan olsun" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor-Samsunspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement