Manisasspor İstikrar Arıyor - Son Dakika
Güncel

Manisasspor İstikrar Arıyor

Manisasspor İstikrar Arıyor

Manisaspor teknik direktörü Tahir Karapınar, şu ana kadar oynadıkları 3 lig ve 1 kupa maçında 21 futbolcuya şans verdiğini söylerken, ilk 11'de sürekli forma giyen oyuncu sayısı arttıkça, başarı grafiğinin de yükseleceğini dile getirdi.

25.09.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor teknik direktörü Tahir Karapınar, şu ana kadar oynadıkları 3 lig ve 1 kupa maçında 21 futbolcuya şans verdiğini söylerken, ilk 11'de sürekli forma giyen oyuncu sayısı arttıkça, başarı grafiğinin de yükseleceğini dile getirdi. Sadece Kaleci Bayram, Nenad, Subasiç, Ümit Yasin ve Erdi'nin 3 lig müsabakasında forma giydiğini, Dimitrov, Oğuzhan Kayar, Canberk, Hakan Turan ve Gökhan'ın 2, Cenk, Mikiç, Metin, Zeki, Hakan Barış ve Süleyman'ın ise 1'er lig maçında görev yaptığını hatırlatan Karapınar, "Kadroda istikrarı yakaladığımız zaman, her şey çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Antrenman eksiğini gideren Mustafa Sarp'ın Çorum Belediyespor kupa maçında 120 dakika başarıyla mücadele ettiğini dile getiren Tahir Karapınar, "Mustafa tecrübesiyle bize çok şey katacak. Çorum'da bunun sinyallerini verdi" ifadesini kullandı. Kayserispor randevusunda ikinci sarı karttan oyun dışı kalan Ümit Yasin'in cezasını kupada tamamlamasının şans olduğunu belirten Karapınar, Bu hafta Adanaspor deplasmanında zor bir sınav vereceğiz. Kayserispor karşısında gösterdiğimiz dirençli ve agresif futbolu tekrarlarsak, Adana'dan puan ya da puanlarla döneriz" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisasspor İstikrar Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement