Manken Cansu Taşkın: Yılmaz Vural'ı Unutamam - Son Dakika
Spor

Manken Cansu Taşkın: Yılmaz Vural'ı Unutamam

Manken Cansu Taşkın: Yılmaz Vural\'ı Unutamam

Manken Cansu Taşkın, teknik direktör Yılmaz Vural ile olan fotoğrafını paylaşarak, "İlk talk show programına Yılmaz Vural ile konuk olmuştum. Hala unutmam." dedi.

11.11.2015 09:46  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cristiano Ronaldo'nun kendisine msaj atıp İspanya'ya davet etmesinin ardından popülerliği artan manken Cansu Taşkın, Türk futbolunun renkli simalarından teknik direktör Yılma Vural'ı hala unutamadığını ifade etti.

"YILMAZ VURAL'I UNUTAMAM"

Manken Cansu Taşkın, teknik direktör Yılmaz Vural ile olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "İlk talk show programına Yılmaz Vural ile konuk olmuştum. Hala unutmam. Güzel karşılaşma oldu Yılmaz abimle" dedi.

RONALDO, MESAJ ATMIŞTI

27 milyon takipçisi olan Ronaldo, geçtiğimiz aylarda kendi hesabından Cansu Taşkın'a mesajlar gönderip iltifat yağdırmıştı. Hatta genç kadını İspanya'ya davet etmişti. Genç manken, İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarla kısa sürede ününe ün katmıştı.


Son Dakika Spor Manken Cansu Taşkın: Yılmaz Vural'ı Unutamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Niksarlı: ERBAA diye yazan geri zekalı şahıs senin gibi düşünmeyenlere, farklı ırk ve mezhepten insanlara hakaret edip utannadan Müslüman olduğunu iddaa ediyorsun. Önce git Müslümanlığı öğren. Gerçek müslüman bütün insanları ve canlıları sevendir. Çünkü herkesi ALLAH yarattı. Senin gibi nefret kusan çakmalar Müslümanlığın yüz karasıdır. 23 0 Yanıtla
  • Hayat: Erbaa sen din tüccarımısın insanlara bilmeden saldırıyorsun sen Nasıl bir çeşitsin 15 0 Yanıtla
  • cansu: neyini unutamadın kız 11 1 Yanıtla
  • ....: erba muslumanliktan soguttun adami oglumm... defol git artik...senin lafinla kimse kardesligini bozmaz....din dusmani seni 12 0 Yanıtla
  • Kürşad: İşte bunlar hep %49! 3 4 Yanıtla
  • Ayşe: O ne biçim shop ya :D kızın diz kapağının devamı yok 5 0 Yanıtla
    asdfasdf: :))) Ayşe hiç güleceğim yoktu. Cidden o ne öyle 0 0
  • erbaa: Bende unutamadım bagzı şeyleri.. Manken degilim ama ondan dikkat çekmiyorum 3 0 Yanıtla

Advertisement