Massa Williams'tan Daha Fazla Performans Bekliyor - Son Dakika
Spor

Massa Williams'tan Daha Fazla Performans Bekliyor

Felipe Massa, Williams’ın sezonunun geri kalan yarışlarında daha güçlü olmasını bekliyor.

19.04.2015 12:44

Brezilyalı pilot sadece sezonu ilk yarışına Ferrari pilotlarını geride bıraktı ve son Bahreyn GP’sinde beşinci ve altıncı sırada yer alabildiler.

Sıralama turlarının ardından soruları cevaplayan Brezilyalı pilot “Son sektörde biraz zaman kaybettim. Aslında ikinci seansta iyi bir tur atmıştım. Ama son bölümde farklı bir yol izledik. Birkaç hata yaptım ve bu yüzden çok memnun değilim. Mükemmel bir atmak mümkün olmadı. Her durumda yarınki yarışa üçüncü çizgiden başlayacağız”

“Çin’de beşinci ve altıncı olmuştuk ve burada yeniden ilk sıralar için mücadele etmeyi bekliyorduk. Durum yarın değişmeyecek. Yarışta herşeyi doğru yapmalıyız. Herhangi bir hata pahalıya mal olabilir. İyi performans göstererek puan kazanmak istiyoruz”

“Yarışta çok fazla rakibiniz vardır. Takım arkadaşınız da onlardan biridir. Ancak onunla mücadelede daha fazla dikkatli olmalısınız. Geçiş yapmak için iyi yerler var. Yarın neler olacağın göreceğiz”

“Cuma günü lastikleri test ettiğimiz zaman iyi sonuçlar almıştık. Umarım ayarlar çalışır. Ama kesinlikle yarına kadar bu durumu bilemeyeceğiz”

“Ekip sürekli daha iyi bir araç yapmak için çalışıyor. Barcelona’nın da dahil olduğu pek çok piste yeni güncellemeler getireceğiz. Yeni parçalar hazırlıyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz”

“Sıralama turlarında doğru bir strateji izledik. Tabi ki mükemmel bir tur atamadım ve takım arkadaşıma geçildim. Fakat diğer rakiplerimize geçilmedik ve bence bu olumlu. Belki bir dahaki sefere durumu değiştirebilirim” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Massa Williams'tan Daha Fazla Performans Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement