Mecburen Emenike - Son Dakika
Spor

Mecburen Emenike

Lider Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı öncesinde sıkıntılı ve tedirgin.

24.01.2015 09:37

İlk yarının 16. haftasında biten ilk yarıyı lider bitirerek, 4. yıldız için taraftarını iyice ümitlendiren Fenerbahçe, bugün Kasımpaşa ile oynayacakları maçla ikinci devreye iyi bir giriş yapmak istiyor.

Ancak sarı-lacivertlilerin, böylesine zorlu bir maç öncesinde sıkıntıları büyük ve teknik direktör İsmail Kartal, bu sorunların üstesinden gelebilmek için gece gündüz çalışıyor. Orta saha ve hücum bölgesinde ciddi sıkıntılar bulunan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun hem sakat, hem de cezalı olması, Mehmet Topal’ın cezası, sarı-lacivertlilerin defans önünü iyice sıkıntıya soktu. Ancak Fener’in esas problemi, forvetinde... Sow’un Afrika Kupası’nda Senegal Milli Takımı formasını giymesi, sakat olan Webo’nun da tamamen iyileşememesi nedeniyle, İsmail Kartal mecburen Emenike’ye sarıldı. Sarı-lacivertliler, eldeki tek forvet olan Emenike ile karşılaşmaya başlayacak.

Özel ilgi var

Kartal, sarı-lacivertli oyuncuyu bu maça özel olarak hazırlıyor. Oyuncusunun moral motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan İsmail hoca, Kasımpaşa karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Son Altınordu maçında da oyundan çıkarken protesto edilen Nijeryalı futbolcuya İsmail Kartal sahip çıkmış ve alkışlamıştı.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mecburen Emenike - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement