MP Antayaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

MP Antayaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

MP Antayaspor\'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Samet Aybaba'nın görevini bırakmasının ardından Antalyaspor, Akhisar maçı hazırlıklarını A2 takımının antrenörü Osman Akyol yönetiminde sürdürüyor.

12.03.2014 14:17  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Koray ve Semih Şentürk takımdan ayrı çalıştı. Antrenman, teknik direktör Samet Aybaba'nın görevi bırakmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Antalyaspor A2 takımının antrenörü Osman Akyol yönetiminde gerçekleştirildi.

Futbolcular, antrenmanda koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı. İdman, yarı sahada çift kale maç ile tamamlandı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Osman Akyol, takım olarak zor bir periyoda girdiklerini söyledi. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in tasarrufu ile bu hafta takımın başında sahaya çıkacağını bildiren Akyol, tek amaçlarının deplasmanda Akhisar Belediyespor'u yenmek olduğunu kaydetti.

Medical Park Antalyaspor'un Süper Lig'e yakışan bir ekip olduğunun altını çizen Akyol, "Ligdeki durumumuz ortada. Kazanmaktan başka şansımız yok. Antalya halkının desteği ve dualarıyla umarım bu maçı kazancağız. Antalya halkını çok iyi bilirim. Futbolculuk dönemimde de bize gereken desteği veriyorlardı. Bu kritik maçta bizi iyi destekleyeceklerinden eminim" dedi.

Akyol, "Takımın tek forvete dayalı oyun sistemi değişecek mi" şeklindeki soruya ise "Tek ya da çift forvet oynayacağımıza henüz karar vermedim. Antrenmanlarda futbolcuları gözleyeceğiz ve maç günü karar vereceğiz" yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MP Antayaspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement