Medicana Sivasspor-Okan Buruk: "Bahane Yaratacak Durumda Değiliz" - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor-Okan Buruk: "Bahane Yaratacak Durumda Değiliz"

Medicana Sivasspor-Okan Buruk: "Bahane Yaratacak Durumda Değiliz"

Medicana Sivasspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, "Hiçbir şeyi bahane yaratacak durumda değiliz. Puan durumundaki yerini hak etmeyen bir Medicana Sivasspor var" dedi.

26.10.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, "Hiçbir şeyi bahane yaratacak durumda değiliz. Puan durumundaki yerini hak etmeyen bir Medicana Sivasspor var" dedi.

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Okan Buruk, çalışmadan önce futbolcularıyla fotoğraf çektirdi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Okan Buruk, takımının oyun olarak çok kötü olmadığını belirtirken şunları söyledi:

"Sıralamada çok iyi bir yerde olmadığımızı biliyoruz. Zaten Sergen Yalçın'ın ayrılması ve bizim buraya gelmemizin sebebi de bu. Sergen hoca döneminde de aslında oyun olarak iyi işler yaptılar ama sonuca yansımayan, çok fazla beraberliğin olduğu, son 2 haftada mağlubiyetin olduğu bir ortam oluştu. Oyun olarak baktığınızda çok daha iyiye gidecek ve bundan sonra kazanabilecek, ligde maç kazanamayan bir Medicana Sivasspor var. Burada oyuncularımızı tekrar kazanmaya başlatmamız gerekiyor, bunun için buradayız."

"KAZANMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Takımını sonuna kadar destekleyen taraftarları olduğunu, birlik olma zamanı olduğunu, zor süreçten beraber çıkacaklarını vurgulayan Okan Buruk, eksik ve cezalı oyuncuları bulunduğuna dikkat çekerken sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu içinde olduğumuz kötü durumdan çıkacağız. Sıkışık bir program var 2 gün sonra maça çıkacağız. Bugün antrenmana başladık ama hiçbir bahaneye sığınmadan kazanmak için ne gerekiyorsa Bursaspor deplasmanında yapacağız. Buna hazırlanıyoruz. Kamp yapacağımız otelde de gerekli çalışmaları yapacağız."

"SIKINTILI BÖLGELER VAR"

Medicana Sivasspor'un iyi bir kadrosu olduğunu, ancak sıkıntılı bölgeler bulunduğunu vurgulayan Buruk, şöyle dedi:

"Özellikle forvet hattında çok fazla hem sakatlıklar, hem de kadro dışı olan oyuncular var. Kadro dışı kalan oyuncularla ilgili kulübün değerleri herşeyin üzerindedir. Bu kulüp her zaman kendi değerleri üzerinde duracaktır. Bu değerlere uymayan hangi oyuncu olursa kulübün içinde olmayacak. Burada yönetimin aldığı bir karar var ve bu karar da devam edecektir. O anlamda bazı bölgelerde sıkıntılarımız olacak. Özellikle bu hafta stoper bölgesinde bir sıkıntımız olacak ama hiçbir şey bizim için problem değil. Hiçbir şeyi problem ve bahane yapacak durumda değiliz."

Geçen yıl Gaziantepspor'da yakaladığı çizgiyi burada da devam ettirmek istediğini, sözleşmeyi sezon sonuna kadar yaptıklarını hatırlatan Okan Buruk, bittiğinde tekrar oturup konuşarak anlaşabileceklerini ifade etti.

EKİBİP BELLİ OYLDU

Okan Buruk'un yardımcılıklarını İrfan Saraloğlu, Stjephan Tomas, Dursun Genç ve Can Okuyucu yapacağı açıklanırken kırmızı beyazlı takım, çarşamba günü oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerle bir grup taraftar da izledi.

Medicana Sivasspor, bugün saat 16.00'da özel uçakla İstanbul'a oradan da feribotla Bursa'ya geçecek. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor-Okan Buruk: 'Bahane Yaratacak Durumda Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement