Medicana Sivasspor-Sergen Yalçın-"Yenilgiyi Telafi Edeceğiz" - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor-Sergen Yalçın-"Yenilgiyi Telafi Edeceğiz"

Medicana Sivasspor-Sergen Yalçın-"Yenilgiyi Telafi Edeceğiz"

Medicana Sivasspor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, oyuncularının performansından memnun olduğunu, ilerleyen haftalarda Galatasaray yenilgisini telafi edeceklerini söyledi.

23.02.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, oyuncularının performansından memnun olduğunu, ilerleyen haftalarda Galatasaray yenilgisini telafi edeceklerini söyledi.

"ENERAMO'DAN HENÜZ RANDIMAN ALAMADIK"

Sergen Yalçın, Eneramo'nun eksikliğiyle ilgili soruya şu cevabı verdi:

"Sezon ortasında bizle beraber kampa katıldı ama sahada tam randımanlı bir Eneramo göremedik. Bu sakatlık hem bizim açımızdan, hem kendisi açısındankötü oldu. Çok faydalı olabileceği bir dönemdi. Tam forma gireceği bir dönemdi. Arka adale sakatlığı ağır bir sakatlık. Yani belki 2-3 hafta daha kullanamayacağız. Ama ondan sonra değerlendireceğiz. Yani bizim için oynatamadığımız her oyuncumuz kayıptır. Çünkü 20 tane belki 21 tane iyi seviyede oyuncumuz var. Biz hangisini kaybetsek üzülürüz. Çünkü hepsini kullanıyoruz. Hem lig, hem kupada bütün oyuncularımı oynattım. İbrahim Toraman'da ameliyat olacak. Onu da sezon sonuna kullanamayacağız. Seçeneklerimizi kaybetmek bizi üzüyor. En azından kadro olarak daralıyoruz. Ama onun yerine Utaka'yı kazandık. Utaka uzun bir dönemden beri sakattı. Onu takımın içine dahil ettik. O'nu da yeni bir transfer olarak görüyoruz.  İki haftaya kadar Eneramo'da döner diye düşünüyorum. Yani iyi bir kadromuz var. Geniş bir kadromuz var aslında. Ama dediğimi gibi önemli olan oynadığımız müsabakaları kazanmak tabi."

"COŞKULU BİR TRİBÜNLE 3 PUANLARI ALIRIZ"

Galatasaray maçındaki destekleri nedeniyle taraftarına teşekkür eden Sergen Yalçın, bu konuda şunları söyledi:

"Bizi çok güzel desteklediler. Futbol seyirciyle güzeldir. Futbol seyircisiz oynanmaz. Hiç kimse zevk almaz. Artık havalarda ısınıyor. Bundan sonraki süreçte zor maçlar oynayacağız. İçeride Beşiktaş'la oynayacağız. Sonra Bursaspor ile oynayacağız.  Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla beraber oynamak istiyoruz. Kazanacaksak onlarla beraber kazanmak istiyoruz. 6000'in üzerinde kombine satılmış. Bundan sonra daha kalabalık daha coşkulu bir tribünle beraber 3 puanları almak is tiyşoruz."

"KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Bu hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Sergen Yalçın, "Ligde kolay maç yok. Her maç zor. Herkesin oynadığı maçlar zor. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray maçına da kazanmak için çıktık. Gençlerbirliği maçına da aynı şekilde kazanmak için çıkacağız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

ANTRENMAN YAPTI

Lig'in 22'inci haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Cumartesi akşamı kendi evinde oynadığı Galatasaray maçından 3-2 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor'un düz koşu ile başladı. Çalışmalar daha sonra iki grup halinde gerçekleştirildi. Galatasaray maçının ilk 11'inde yer alan oyuncular 3'erli gruplar halinde, diğer oyuncular ise 2'şerli gruplar halinde ayak tenisi oynadı. Antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Sakatlıkları bulunan Eneramo, kaleci Ertuğrul Taşkıran ve İbrahim Toraman ile izinli olan Musa Sinan Yılmazer antrenmana katılmadı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor-Sergen Yalçın-'Yenilgiyi Telafi Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement