Medyanın Dilinden Nasıl Anlarsınız? - Son Dakika
Eğitim

Medyanın Dilinden Nasıl Anlarsınız?

Medyanın Dilinden Nasıl Anlarsınız?

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde medya sektöründe kariyer yapmayı ya da medya ile etkin bir iletişim kurmayı hedefleyen yönetici adayları için ‘Kamera Önü Duruş ve Davranış Programı’ başlıyor.

11.04.2014 13:03

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim katkılarıyla, medya sektöründe kariyer yapmayı ya da medya ile etkin iletişim kurmanın yollarını öğrenmeyi hedefleyenlere dört adımda yetkinlik kazandırmayı amaçlayan programda eğitimleri Anchorman'ler, haber editörleri ve beden dili uzmanları verecek. 3-31 Mayıs tarihleri arasında üniversitenin Santralİstanbul Kampüsü'nde düzenlenecek 'Kamera Önü Duruş ve Davranış Programı'na yazılı ya da görsel basında çalışan ve çalışmak isteyenler ile sağlık, eğitim, bürokrasi, spor sektörlerinde yer alanlar ile yönetici adayları katılabilecek.

ATV Anchorman'i Cem Öğretir, Beden Dili ve İmaj Uzmanı Nur Hekimoğlu ile Haber Editörü Murat Gener gibi isimlerin eğitim vereceği programla, katılımcılara gelecekte medya ile kuracakları ilişkiler hakkında temel bilgilere sahip olma ve sürdürülebilir, etkin iletişim kurma tekniklerini öğretmek amaçlanıyor.

Program dört modülden oluşuyor

Katılımcılar; röportajdan önce ve sonra medya ile iletişim, nefes yönetimi, hareket ve beden dili, topluluğa hitabet teknikleri, kriz yönetimi, kamera önü uygulamaları öğrenimini içeren dört modülden oluşan bir program ile eğitim alacaklar.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Medyanın Dilinden Nasıl Anlarsınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement