Mehmet Demirkol: 1 Numaralı Şampiyonluk Adayım Hâlâ Beşiktaş - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: 1 Numaralı Şampiyonluk Adayım Hâlâ Beşiktaş

Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın ligdeki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

23.01.2015 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benim 1 numaralı şampiyonluk adayım hâlâ Beşiktaş. Yüksek tecrübeli rakipleri bu sene Beşiktaş’ı geçse dahi, Siyah-Beyazlılar önümüzdeki dönemde şampiyonluk şansını her yıl biraz daha artırır. Yeter ki yönetim bu yoldan dönmesin...

1- Opare çabuk takıma girer, Milosevic’in zamana ihtiyacı var

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında tecrübe faktöründen dolayı derbi kazanamayan Beşiktaş’ın; Milosevic ve Opare transferleri doğru birer hamle mi?

Yüksek potansiyelli iki oyuncu alındı. Opare için şahane bir ikinci şans olacak. Uzun süredir bu seviyede forma giyemiyor oluşu Porto’da Danilo’nun arkasında kalışından... Eğer kafaca hazırsa çok çabuk takıma girer. Beşiktaş belki daha tecrübeli oyuncular arıyor olabilir. Ancak Opare maliyetinde ve potansiyelinde bir oyuncu bulduğunuzda denemek yanlış değil. Milosevic’in hemen takıma girmesini beklemiyorum. Zaten genel kanının tersine öncelikli ihtiyacın stoper ya da sağ bekten çok, orta saha olduğu kanaatindeyim. Beşiktaş derbileri kaybettiyse bunda tecrübe eksikliğinin rolü vardır ama asıl neden Bilic’in kendi işleyen stratejisine aykırı davranması.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: 1 Numaralı Şampiyonluk Adayım Hâlâ Beşiktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement