Mehmet Demirkol'dan Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Yorumu: Kelime Bitti - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol'dan Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Yorumu: Kelime Bitti

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili "Maçı hakem değil holiganlar tatil etti. Bende de kelime bitti." dedi.

25.04.2016 09:39  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol yazarı Mehmet Demirkol, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumlarda bulundu. Demirkol, Fanatik gazetesinde yer alan yazısında "Kelime bitti" dedi.

Ünlü yorumcunun yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Sahaya bir dolu malzeme atıldı, Bülent Yıldırım yine de maçı tatil etmeyip Diego'yu korner kullanmaya yolladı. Sonuç olarak maçı sahaya giren holiganlar, hakeme saldıranlar tatil etti.

"HERKES DURDU"

Maç 27. dakikada Volkan'ın attığı 2. golle bitti. Sanki dakika 89'du ve fark 5-0'dı. Herkes durdu. Enine paslardan başka bir şey kalmadı. Pereira'nın oyuncularını sürekli kontrole, topa basmaya davet eden uyarılarıyla Fenerbahçe topyekun topun arkasına geçti. Trabzonspor'un belli bir oyunu zaten yoktu. Oyun durdu.

...

"HOLİGANLAR MAÇI TATİL ETTİ"

Kale arkasında önce file ve onu tutan direk yıkıldı sonra sahaya bir dolu malzeme atıldı. Bülent Yıldırım yine maçı tatil edemedi. Dünyanın malı sahaya yağarken Diego'yu kornere yolladı. Sonuç olarak maçı sahaya giren holiganlar, hakeme saldıranlar tatil etti. Hakem sadece onlara uydu. Bende de kelime bitti."























Mehmet Demirkol\'dan Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Yorumu: Kelime Bitti

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol'dan Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Yorumu: Kelime Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement