Mehmet Demirkol: Prandelli'nin Analizcisi Hemen Kovulmalı - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Prandelli'nin Analizcisi Hemen Kovulmalı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a 4-0 kaybettiği maçın analizini eleştiren Mehmet Demirkol, "Bu analizi kim yaptıysa hemen kovulmalı." dedi.

23.10.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a 4-0 kaybettiği maçın analizini eleştiren Mehmet Demirkol, "Bu analizi kim yaptıysa hemen kovulmalı. 13 yaşındaki çocuk bile Piszczek ve Mkhitaryan'ın karşısına 2 maç oynayan Telles'i koymaz" dedi.

"13 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE..."

Dortmund'un Bundesliga'da oynadığı Köln maçının iyi analiz edilmediğinin altını çizen Demirkol, "Hiçbir teknik adam, onu da geçtim 13 yaşındaki çocuk bile Piszczek ve Mkhitaryan'ın karşısına 2 maç oynayan Telles'i koymaz. Bilir ki perişan olur. Bu maçın analizini kim yaptıysa hemen kovulması lazım" ifadelerini kullandı.

"BRUMA, HOCASI İÇİN 'FUTBOLU BİLMİYOR' DİYOR"

Prandelli'yi yerden yere vuran Demirkol, "Prandelli Dortmund'a yenileceğine inanmış ki herkes darmadağın olacakken en azından Olcan'ı ayakta tutayım demiş. Bruma'ya 10 küsür milyon euro vermişsin teknik direktörün 'futbolu bilmiyor' diyor. Futbolda 5-6 kulüp inanılmaz noktalara geldi. Münih, Madrid başka noktalarda. 80'lere dönüyoruz " diye konuştu.

Mehmet Demirkol: Prandelli\'nin Analizcisi Hemen Kovulmalı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Prandelli'nin Analizcisi Hemen Kovulmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 0: Önce paradelli kovulmalı. 15 1 Yanıtla
  • Seyyah: yazık la ben bu cimbomu avrupada bu kadar rezıl ızlemedım. . Eski cimbom ruhuda yok . . eski cimbomdan eserde. . Bjk li biriyim ve uefa kupasını kaldırmıs bi kulüp bu kadar rezil olmamalı. . Su burak yılmaz ıcın de ımza mı topluyosunuz ne gonderın 3. lig e :D. . . Mıllı takımıda gs yide rezil ediyo. . 1 0 Yanıtla

Advertisement