Mehmet Ekici: Çalışmamızın Karşılığını Alıyoruz - Son Dakika
Spor

Mehmet Ekici: Çalışmamızın Karşılığını Alıyoruz

Mehmet Ekici: Çalışmamızın Karşılığını Alıyoruz

Süper Lig'de Karabükspor'u 3-2 yenen Trabzonspor'da maçın yıldızı Mehmet Ekici ile genç futbolcular Aytaç ve İshak maç sonrası açıklamalarda bulundu.

02.03.2015 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabükspor karşısında 2 gol bir de asiste imza atan Trabzonspor'un kurtarıcısı Mehmet Ekici maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Çok yoğun çalıştıklarını ifade eden Ekici, "Yoğun çalışıyoruz zaten antrenmandan sonra kalecileri alıp şut çekiyorum. Görüyorsunuz bundan da faydalanıyoruz. Çalışmamızın karşılığını alıyoruz" dedi.

Birbirinden güzel iki gole imza atan Mehmet, "Hangi golün daha güzeldi" sorusuna ise gülerek, "Daha golleri izlemedim. Tekrar izleyince karar vereceğim" diye yanıt verdi.

"DAHA YENİ BAŞLIYOR"

Devre arasında Eskişehirspor'dan transfer edilen ve 11'de yer bulmayı başaran Aytaç Kara ise, "Hafta içi ve hafta sonu oynadığımız maçlardan dolayı oldukça yorgun çıktık. Bunu yansıtmamaya çalıştık ancak oyuna iyi başlayamadık. Mehmet arkadaşımızın güzel golüyle öne geçtik ama sonra iki gol yedik. Devre arasında herkesin söylediği tek bir şey vardı. Bu maç böyle bitmeyecek. Yoğun çalışmalarımız daha yeni başlıyor. Ligde artık bizim de çok büyük bir iddiamız var." diye konuştu.

"İLK DÖRDE GİRMEMİZ LAZIM"

Eski takımına karşı mücadele eden İshak Doğan ise "İlk yarı Karabükspor bizi oyuna başlattırmadı. Pres yaptılar, mecbur olarak uzun topa yöneldik. Mehmet'in sayesinde öne geçtik ama son dakikalarda iki gol yedik. Bu bize yakışmadı. Bir daha olmayacak. Bu, bizim için aslında bir başlangıçtı. Bizim ilk dörde girmemiz lazım. İnşallah haftaya bir galibiyet daha alarak seriye başlamak istiyoruz. Karabükspor'a da başarılar diliyorum. Sonuçta orada iki sene ekmek yedim. İnşallah kümede kalırlar." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mehmet Ekici: Çalışmamızın Karşılığını Alıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement