Bucaspor, 500 Bin TL Bonservis Ücreti İstedi - Son Dakika
Güncel

Bucaspor, 500 Bin TL Bonservis Ücreti İstedi

Bucaspor, 500 Bin TL Bonservis Ücreti İstedi

Bucaspor yönetiminin kaleci Çağlar Akbaba'yı 2 yıllığına Elazığspor'a kiralaması ardından orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak'a da PTT 1'inci Lig yolu göründü.

03.08.2015 16:05  Güncelleme: 17:01

Bucaspor yönetiminin kaleci Çağlar Akbaba'yı 2 yıllığına Elazığspor'a kiralaması ardından orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Mehmet İncebacak'a da PTT 1'inci Lig yolu göründü. İncebacak'ı Yeni Malatyaspor ve Giresunspor transfer etmek istedi. Bucaspor, 2016'da sona erecek Mehmet İncebacak'ın sözleşmesini uzattıktan sonra kiraya vermek istedi. Genç oyuncunun sözleşme yenilemeye sıcak bakmayınca yönetim 500 bin TL bonservis ücreti istedi.

Başkan Çetin Kayışlı yaptığı açıklamada uygulamaya koydukları '2 yıllık transfer yasağı' kararı nedeniyle çok zorunlu kalmadıkça futbolcu satmak istemediklerini, bu nedenle

Çağlar'ı Elazığspor'a kiralık verdiklerini hatırlırlattı. Kayışlı, "Mehmet için de aynı formülü düşünüyoruz. Böylece hem kadromuz korunacak hem de kulüp bu oyunculardan para kazanmış olacak" dedi.

Sözleşmesi 2016 ve 2017'de bitecek bütün futbolcuların sözleşmesini uzatmak istediklerini kaydeden Kayışlı, "Gidecek oyuncu, Bucaspor'a para kazandırmalı" diye konuştu.

İki kulüpten transfer teklifi alan Mehmet İncebacak'ın kulübün 500 bin TL bonservis ücreti istemesi üzerine ne yapacağı merak konusu oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor, 500 Bin TL Bonservis Ücreti İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement