Melania Trump'ın Sara Netanyahu'ya Yaptığı Hareket Olay Oldu - Son Dakika
Magazin

Melania Trump'ın Sara Netanyahu'ya Yaptığı Hareket Olay Oldu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Beyaz Saray'ı ziyaretinde Melania Trump'ın Sara Netanyahu'nun kalçasına dokunması dikkatlerden kaçmadı.

16.02.2017 12:20  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump göreve gelmesinin ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilk kez bir araya geldi. Donald Trump ve eşi Melania Trump, Netanyahu ile eşi Sara'yı Beyaz Saray'da ağırladı. Melania Trump'ın ilk kez resmi bir görüşmeye dahil olduğu Beyaz Saray'da Netanyahu çiftini karşılarken eliyle Sara Netanyahu'nun kalçasına dokunması dikkat çekti.

KARŞILAMA ŞEKLİ ÇOK KONUŞULDU

ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Beyaz Saray'da konuk etmesi Melania Trump'ın samimi karşılama şekliyle konuşuldu.

YAPTIĞI HAREKET OLAY OLDU

Donald Trump'ın ABD Başkanlığına geldiği günden bu yana ilk kez resmi bir görüşme için eşinin yanında olan Melania Trump, Binyamin Netanyahu ve eşi Sara Netanyahu Beyaz Saray'a geldiği sırada öyle bir hareket yaptı ki, ilginç ayrıntı basının gözünden kaçmadı.

KALÇASINA DOKUNDU

Çifti kapıda karşılayan Trumplar Netanyahular'ı içeri alırken tam arkalarını döndükleri sırada Melania Trump'ın Sara Netanyahu'nun kalçasına dokunduğu o an objektiflere yansıdı.

Netanyhau çiftinin Washington ziyareti boyunca Sara Netanyahu'yu yalnız bırakmayan Melania Trump'ın oldukça güler yüzlü olduğu da dikkati çekti.

Ancak iki liderin ve eşlerinin katıldığı toplantılara Donald Trump'ın kızı Ivanka'nın sonradan geldiği, Sara Netanyahu'ya gayet sıcak davranırken Melania Trump ile resmi olduğu farkedildi. Sadece birkaç cümle konuşmakla yetinen Ivanka ile yan yana oturan Melania'nın yüzü o sıralarda oldukça asıktı.

İşte o ziyaretten kareler;

Melania Trump\'ın Sara Netanyahu\'ya Yaptığı Hareket Olay Oldu

Son Dakika Magazin Melania Trump'ın Sara Netanyahu'ya Yaptığı Hareket Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement