Melikgazi'de Spor Herkes İçin - Son Dakika
Yerel

Melikgazi'de Spor Herkes İçin

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “En büyük zenginlik sağlıktır.

13.10.2014 15:18

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "En büyük zenginlik sağlıktır. O neden ile Melikgazi ilçemizde, hemşerilerimize nefes aldıracak, spor aktivitelerini rahatça yapabileceği, arkadaşları ile oturup sohbet edebileceği, çocukların gönüllerince oyunlar oynayabilecekleri parklar kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz" dedi.

Melikgazi Belediyesince hizmete sunulan çok amaçlı ve büyük ölçekli parklarla örnek alındığını ve vatandaşlarca takdir edildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Parkların 12 ay boyunca hizmet verdiğini, koşu yolları, fitness, egzersiz ve dinlenme alanlarıyla spor merkezlerini aratmadığını, Melikgazililerin sağlık için parklara yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

Melikgazililerin sabahın erken saatlerinde spor yaptığı parkların, dört mevsim hizmet verdiğini, parklarda her yaş gurubunun keyifli vakit geçirebildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, herkesin spor yapması için gerekli alt yapıyı hazırladıklarını ve her yaş gurubu için spor imkanı tanıdıklarını söyledi.

Özellikle sabah sporu yapan Melikgazililer ise "Melikgazi'yi doğa harikası haline getiren, bizler için sosyal yaşam alanlarını çoğaltan, sağlığımızı düşünen ve nefes alabileceğimiz parkları çoğaltan başkanımıza teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'ye, insanlara nefes aldıracak, spor aktivitelerinin yapılacağı, oturup sohbet edeceği, çocukların gönüllerince oyunlar oynayacağı parklar kazandırdıklarını ve kazandırmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi'de Spor Herkes İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement