Melo, Inter'deki İlk Formasını Abdurrahim Albayrak'a Gönderdi - Son Dakika
Spor

Melo, Inter'deki İlk Formasını Abdurrahim Albayrak'a Gönderdi

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, Milan'a karşı mücadele ettiği formayı Abdurrahim Albayrak'a hediye etti.

17.09.2015 18:07  Güncelleme: 18:09

Inter'deki ilk resmi maçında Milan'a karşı forma giyen Brezilyalı futbolcu, bu karşılaşmada giydiği formayı Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'a gönderdi.

Albayrak da Melo'nun yaptığı bu jesti Instargram hesabından paylaştı ve şu notu paylaştı:

"İlk giydiği formasını yollamış canım kardeşim ve çok anlamlı bir not yazmış formaya. Beni çok duygulandırdı. Yolun açık olsun. Başarılar."


Melo, Inter\'deki İlk Formasını Abdurrahim Albayrak\'a Gönderdi

Son Dakika Spor Melo, Inter'deki İlk Formasını Abdurrahim Albayrak'a Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fenerbahçe: Fenerbahçeliyim ama bu GS'de bir tek bu Adamı seviyorum. Adam gibi adam 8 8 Yanıtla
  • addo keles: Senin canin kardesim dedigin adam GSla dalga gecti yalan atti, son gun GS yine satti. sende formasini cercevelet ofisine as yakisir sana 5 6 Yanıtla
  • sığır çobanı: pis avantacılar 0 8 Yanıtla
  • AKILLIKANLI: Bizim Niyazi yine bøş haber yapmış.La Niyazi, bak ne diyecem gurban oldigem!Boşver lüzumsuz haberleri.Biz en iyisi KURUFASULYENİN FAYDALARINA geçelim.! Bir insan günde 200 gram kurufasulye yerse, bundan ne kadar gaz çıkar, ve çıkan gazın kaçta kaçı ozon tabakasına ulaşır ve orda ne gibi hasar açar? Yeryüzünde kalan gazlar insan topluluğunda yayıldığında neler olur? Cevap ver looooo!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement