Menemen Belediyespor Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor Ağır Yaralı

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta Hatayspor'a 3-2 mağlup olarak bu sezon sahasında ilk yenilgisini alan Menemen Belediyespor, büyük üzüntü yaşahndı.

28.11.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta Hatayspor'a 3-2 mağlup olarak bu sezon sahasında ilk yenilgisini alan Menemen Belediyespor, büyük üzüntü yaşahndı.

Üst üste Ankaragücü ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle zirve umutlarını artıran sarı lacivertliler, bu mağlubiyetle lider Ankaragücü ve ikinci Gümüşhanespor'un 8 puan gerisine düşerken teknik direktör Suat Kaya, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğunun bellerini büktüğünü dile getirdi. Eksik oyuncuların yerlerine oynayan isimlerin kötü performans sergilediğini dile getiren Suat Kaya, "İyi bir futbol da ortaya koyamadık" dedi. Şampiyonluk hedeflerinden sapmayacaklarını, ama bu sonuçla ağır yara aldıklarını belirten Suat Kaya, şöyle devam etti:

"İç saha avantajımızı değerlendiremememiz büyük handikap oldu. Üstelik Hatayspor karşısında ilk yarıyı da 2-1 üstün tamamladık. Yaptığımız bireysel hatalar yüzünden puan alamadık."

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Amed Sportif'i ağırlayacaklarını hatırlatan Suat Kaya, "Maçı kazanarak bir nebze de olsa camiamıza kendimizi affetireceğiz" yorumunu yaptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement