Menemen Belediyespor'da Üzüntü - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor'da Üzüntü

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta play off yarışında çekiştiği Bandırmaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Menemen Belediyespor'da moreller bozuk.Teknik direktör Selahattin Dinçel son derece önemli bir maçı puansız bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Elimize geçen avantajı değerlendiremedik.

04.04.2016 11:42

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta play off yarışında çekiştiği Bandırmaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Menemen Belediyespor'da moreller bozuk.

Teknik direktör Selahattin Dinçel son derece önemli bir maçı puansız bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Elimize geçen avantajı değerlendiremedik. Ancak umudumuzu da kaybetmedik" dedi.

Kalan haftalarda Nazilli Belediyespor, Hacettepespor (D), Kahramanmaraşspor ve Anadolu Üsküdar (D) ile karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "4'te 4 yapıp rakiplerimizin takılmasınıı beklemekten başka çaremiz yok. Bu süreçte karamsarlığa kapılmamalıyız. Bir an önce moral olarak toparlanacağız. Bandırmaspor maçında öne geçmemize rağmen direncimiz çabuk kırıldı. Gollerin tümünü ilk yarıda yedik. Ardından umutlansak da puanı kurtamadık" cümlelerini kullandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor'da Üzüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement