Menemen Belediyespor Pes Etmeyecek - Son Dakika
Güncel

Menemen Belediyespor Pes Etmeyecek

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Bayrampaşa'ya 2-1 yenilerek galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Menemen Belediyespor, zirve yarışında geride kalmasına rağmen pes etmeyecek.

16.02.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Bayrampaşa'ya 2-1 yenilerek galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Menemen Belediyespor, zirve yarışında geride kalmasına rağmen pes etmeyecek.

Teknik direktör Erhan Özalp, ard arda kaybedilen puanların ardından lider Ümraniyespor'un 5, ikinci olan Yeni Malatyaspor'un 3 puan gerisine düştüklerini belirtti, "Son 5 haftada hesapta olmayan sonuçlar aldık ama şu an hala şampiyonluk potasındayız. Daha oynanacak 12 maçımız var. Umudumuzu asla kaybetmedik" dedi.

Kötü gidişatı sonlandıracaklarını ifade eden Erhan Özalp, şunları söyledi:

"Bu haftayı oynamadan geçeceğiz. Çarşamba gününe kadar takıma izin verdim. Kadroda mutlaka operasyona gideceğim. Çünkü bazı futbolcular, bardağı taşırdı. Özellikle savunma hattımızın gösterdiği performans beni çok üzdü. Bu kadar kolay golleri nasıl yediğimizi anlayamıyorum."

Bayrampaşa maçının hakemini de eleştiren Erhan Özalp, "Rakibin lehine verilen penaltı resmen skandal. Yediğimiz bu golle mağlup olduk" dedi.

Öte yandan Menemen Belediyespor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Karancı, Bayrampaşa maçında büyük talihsizlik yaşadı. Oyuna 63'üncü dakikada giren 22 yaşındaki futbolcunun 85'inci dakikada köprücük kemiği kırıldı. Hava topunda rakibiyle çarpışan Ömer, takımının oyuncu değiştirme hakkının dolması nedeniyle oyuna devam etmbek zorunda kaldı. Yapılan kontrollerinin ardından genç futbolcunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menemen Belediyespor Pes Etmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement