Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor Soyunma Odaları

Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor Soyunma Odaları

TFF 1'inci Lig'de Mersin İdmanyurdu sahasında, Balıkesirspor'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra teknik direktör Levent Arıkdoğan, şunları söyledi: "Biz 3 haftadır aynı senaryo ile oynuyoruz, 3 haftadır da kaybediyoruz.

23.10.2016 17:24

TFF 1'inci Lig'de Mersin İdmanyurdu sahasında, Balıkesirspor'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra teknik direktör Levent Arıkdoğan, şunları söyledi:

"Biz 3 haftadır aynı senaryo ile oynuyoruz, 3 haftadır da kaybediyoruz. Son 6 maçta ya öndeyiz ya da maçı berabere bitiriyoruz. Gol atamıyoruz. Pozisyonlarımızı boşa harcıyoruz. 2'nci yarıları da hep bir kırılma noktası yaşıyoruz. ya hakemin hatası, ya da hatalı yediğimiz bir golden etkilenin bir futbolcu grubum var. Mutlaka hakemlerde hata yapabilir ama bu maçta aşırı hatalar vardı. Hatalar nedeni ile hakemi 3 kez ikaz ettim. Birinci golde verilmeyen bir penaltı var. Bizim görüşümüz, oyuncularımızın görüşü bu şekilde. Birinci golün arkasından kırılma noktası başlıyor. Maçın sonunu da böyle farklı bir mağlubiyetle kapatıyoruz. Devre arasında futbolcularımıza böyle devam edelim maçı kaybetmeyiz, atacağımız gollede maçı kazanırız dedim ama biz yine de maçı kaybettik. Yaşananlar karşında gerçekten çok üzülüyorum. Taraftarlarımızın üzülüp, hüsrana uğraması bizi de üzüyor. Biz takımımızı en iyi şekilde hazırlayarak sahaya sürmeye çalışıyoruz. Takımımız genç, bir tecrübe noksanlığımız mutlaka olacaktır. Futbolcularımda kazanmak istiyorlar. Kırılma noktası dediğimiz pozisyonlarda da maçı kaybediyoruz, üzüntülüyüz."

3 puan almanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise, şöyle konuştu:

"Bugün ki maçta Mersin İdmanyurdu ilk devrede daha etkiliydi. Duran toplar nedeni ile üzerimize fazla geldiler. Duran toplar, taçlar ve kornerlerde lüzumsuz olarak ayağımızdaki topları kendimiz verdiğimiz için üstünlük biraz onlardaymış gibi gözükse de bilhassa oyunun 2'nci yarısında takımımız elinden gelen en iyisini yaptı. Top yere indirdiği zaman, kenarları kullandığı zaman ne kadar tehlikeli ve etkili bir takım olduğunu herkese gösterdi.

Bu arada forvetimiz Bekamenga 3 gol atarak hattrick yaptı. Onu da tebrik ederiz ama Mersin İdmanyurdu'na bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim. Bizde şehrimize 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Bu 3 puana kulübümüzün, futbolcularımızın ve şehrimizin ihtiyacı var. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement