Mersin İdmanyurdu-Giresunspor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu-Giresunspor Maçı Soyunma Odaları

Mersin İdmanyurdu-Giresunspor Maçı Soyunma Odaları

MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Mersin İdmanyurdu formasını hak etmeyen arkadaşlar bizimle bu saatten sonra olmayacak diye düşünüyorum" dedi.

12.12.2016 23:03

MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, 2-0 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Mersin İdmanyurdu formasını hak etmeyen arkadaşlar bizimle bu saatten sonra olmayacak diye düşünüyorum" dedi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülkemiz zor günler geçiyor. Ülkemizin, polis camiamızın başı sağ olsun. Keşke bu tür şeyler olmasa da daha güzel şeyler konuşabilseydik. Tekrar tekrar başımız sağ olsun. Maça gelecek olursak, çok fazla söyleyecek bir şey yok. Aslında çok şey var söylemek istemiyorum. Böyle büyük bir camia, böyle bir şehir de oynamanın, çalışmanın verdiği avantajı bazı oyuncu arkadaşlarımız değerlendiremiyorlar. Tabi ki kötü olabilirsiniz, gol yiyebilirsiniz en azından mücadele etmen gerekiyor. Mücadele etmeyen, boş vermiş, işte geleyim, antrenmanı yapıp gideyim, maaşımı alayım gibi düşünen oyuncular var. Onları tespit ettim. Yönetimle kurulumuzla konuşup gerekeni tedbirleri alacağız. İki maçımızı gerekirse, alt yapıdaki oyuncularımızdan çıkarmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu formasını hak etmeyen arkadaşlar bizimle bu saatten sonra olmayacak diye düşünüyorum" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, "Bizim için önemli bir haftaydı. Biliyorsunuz birkaç hafta oldu Giresunspor'a geleli. Daha önceden galip gelememe serisi başlamıştı. Son haftalarda da çok önemli müsabakalar oynadık. İyi maçlar çıkarmamıza rağmen genellikle puan kaybettik, berabere kaldık ve son maçta içeride beklediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maçın önemi bizim için çok büyüktü. Hem deplasman şansızlığımızı kırmak hem de puan hasretine son vermek hem de önümüze daha iyi bakmak adına kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Bu galibiyet bize çok şey kazandırdı diye düşünüyorum. Bir kere her şeyden önce oyuncularımın üzerindeki baskı kalktı. Çok daha iyi takımız daha iyi oyunlar oynuyoruz, oynayabiliriz de. Bu nedenle o baskı kalktı ve son kalan ikimi maçımızı en iyi şekilde bitirip devre arasında yapacağımız çalışmalarla eksiklerimizi tamamlayarak daha iddialı bir Giresunspor ile ikinci yarıya başlayacağız diye düşünüyorum" diye konuştu.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu-Giresunspor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement