Mersin İdmanyurdu'nda Primler Ödendi - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nda Primler Ödendi

Mersin İdmanyurdu\'nda Primler Ödendi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda iki hafta önce futbolcular protokol huzurunda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın konuşması sırasında ödemelerin yapılmamasını protesto ederek salonu terk etmişti.

02.03.2012 14:45

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda iki hafta önce futbolcular protokol huzurunda Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın konuşması sırasında ödemelerin yapılmamasını protesto ederek salonu terk etmişti. Ödeme krizi, futbolculara 1.3 Milyon TL'lik ödeme yapılmasıyla mutlu sona ulaştı.

Toplantının terk edilmesinin ardından kırmızı lacivertli futbolcular, 1 hafta sonra Trabzonspor'u mağlup etti. Trabzon galibiyeti sonrası ödemeler bir kez daha gecikince futbolcular antrenmana çıkmama kararı almıştı.

Futbolcular ile görüşen Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mustafa Ağaoğlu, en geç Cuma gününe kadar futbolculara 2.1 Milyon TL ödeme yapacağına dair söz vermişti. Bugün futbolculara 1.3 Milyon TL'lik primlerini ödeyen Asbaşkan Mustafa Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ünlü futbolculara rahat bir nefes aldırdı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, "Sıkıntılar vardı. Ama bu konuyu bu kadar uzatmanın gereği yoktu. Zaten ödeme yapılacaktı. Bu gün gerekli ödemeler yapıldı. Şimdi Orduspor maçına kilitlenmiş durumdayız. Bu maçı da alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nda Primler Ödendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement