Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Açıklaması

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, yeni seçilen milletvekillerinin Mersin ile bağlantılarını güçlü tutmaları ve kentin sorunların çözmek için çalışması gerektiğini belirtti.

29.06.2015 12:31

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, yeni seçilen milletvekillerinin Mersin ile bağlantılarını güçlü tutmaları ve kentin sorunların çözmek için çalışması gerektiğini belirtti.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, yeni dönemde milletvekillerinden öncelikli beklentilerinin anayasada belirtilen yasamayla ilgili görevlerinin yanında aynı zamanda Mersin'in sorunlarının çözümü için de çaba göstermeleri olduğunu belirtti.

Ankara'da görev yapacak milletvekillerinin Mersinle bağlantılarını mümkün olduğunca güçlü tutmaları gerektiğini ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Bunun başarılmasında, Mersin yerel medyasının mümkün olduğunca yakından takip edilmesi, vatandaşlarımızla Ankara'da görüşmek yerine, Mersin'e düzenli olarak ziyaretler yapılması ve bu ziyaretlerde vatandaşlarımızla görüşme imkanı sağlayacak irtibat ofisleri oluşturulması, şehrimizin kanaat önderi konumunda bulunan kişi ve kurumlarıyla devamlı irtibat halinde olunması gibi yöntemlerin çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Önemli görevlere seçilen kişilerin etrafında dar bir halkanın oluşması, Türk siyasetinin bir gerçeği haline gelmiştir. Bu tür halkaların müdavimi olan bazı kişilerin yaptıkları yanlış işler, en çok milletvekillerimize zarar vermektedir. Ayrıca, bu tür kişiler milletvekillerimizin toplumun geniş kesimleriyle bağlantı kurmalarının önünde bir engel oluşturmaktadır."

Özdemir, milletvekillerinin Mersin'in menfaatlerini korumak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarından kuşkuları olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement