Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak? - Son Dakika
Magazin

Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak?

Heyecanla beklenen İçerde 11. bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Celal sahalara geri döndü; Sarp Alyanak'ın peşinde, Mert ise Coşkun ile yüz yüze geliyor.

28.11.2016 13:21  Güncelleme: 15:49

Yayınlandığı günden itibaren reytinglerin üst sıralarına yerleşen ve her bölmüyle sosyal medyanın gündemine giren İçerde'nin 11. bölümü bu akşam yayınlanacak. İşte İçerde yeni bölümünde bu akşam izleyicileri bekleyenler:

ALYANAK KAÇABİLECEK Mİ?

Geçen bölümde Celal ve Sarp'ın ittifak kurduğu anlaşılmıştı. Alyanak ve Köstenceli'nin tüm planları ortaya çıktı. Celal'in hayatını kurtaran Sarp, tekrardan Celal Baba'nın gözdesi oldu. Mestan'ın Köstenceli'nin emriyle Alyanak tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bütün olay ise Sarp'ın üstüne yıkıldı. Ancak Sarp, bu durumun aksini Celal Baba'ya kanıtladı. Sahalara geri dönen Celal Baba, Alyanak'tan intikam peşinde. Alyanak ise kaçacak delik arıyor.

Yusuf Müdür ise olan bitenden geri kalmadı. Yusuf, Alyanak'ın peşine Mert'i, Celal ise Sarp'ı taktı. Bu ikili yine ortak bir misyonda karşı karşıya gelecek.

Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak?

'YA SEN ÖLECEKSİN YA DA BEN'

Celal'in hayatını kurtaran kişinin Sarp olduğunun ortaya çıkması ve Celal ile ittifak kurarak Köstenceli'yi indirmesi ile bir numaralı gözde haline geldi. Yusuf müdür ile temas halinde olan Sarp ikili oynamaya devam ediyor. İlerleyen zamanda hangi tarafta yer alacak yine en çok merak edilen konular arasında. Davut ise Sarp'ın tekrardan Celal'in yanında olmasını hazmedemiyor. Sarp'a tehditler savururken, "ya sen öleceksin, ya da ben" ifadesini kullanıyor.

Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak?

ÇOCUKLUĞUNUN KABUSU COŞKUN İLE KARŞI KARŞIYA

Mert'in ise çocukluğunun en büyük dehşeti ortaya çıkıyor. Kendisine defalarca işkence eden ve Celal'in adamı olduğu bilinen Coşkun, Mert ile yüz yüze geliyor. Mert bu durumu nasıl karşılayacak merak ediliyor.

İçerde 11. bölümü bu akşam 20.00'de Show TV ekranlarında olacak.

Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak?

Mert\'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde\'de Bu Akşam Neler Olacak?

Son Dakika Magazin Mert'in Korkulu Rüyası Geri Döndü! İçerde'de Bu Akşam Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement