Messi'yi Eriten Kadın Silvia Tremoleda - Son Dakika
Spor

Messi'yi Eriten Kadın Silvia Tremoleda

Geçen sezon beklentilerin altında kalan Messi'nin bu sezonki performansını İtalyan diyetisyen Silvia Tremoleda'ya borçlu olduğu ortaya çıktı.

20.03.2015 15:28

2015 yılına fırtına gibi giren Lionel Messi'nin performansındaki gizli sırlar ortaya çıktı. Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo Gazetesi, bugünkü kapağında Messi'nin formunun artmasındaki 3 büyük sırra yer verirken, İtalyan diyetisyen Silvia Tremoleda ile yaptığı özel çalışmaları ön plana çıkardı.

KISA ZAMANDA MESSI'Yİ ERİTTİ

Pizza sevgisiyle bilinen Messi'nin 3,5 kilo fazlası olduğunu tespit eden ünlü kadın diyetisyen Silvia Tremoleda, Arjantinli yıldızı eski formuna kavuşturdu. Messi'nin vücudundaki yağ oranını düşüren ve özellikle bel, kalça bölgesini daha esnek hale getiren Silvia, gıda konusunda da yıldız futbolcuya yeni bir program hazırladı.

KEMİKLERİ DAHA GÜÇLENDİ

Silvia Tremoleda'nın yanı sıra Messi'nin Arjantin Milli Takımı'ndan fizyoterapisti ve yakın dostu Marcelo 'Daddy' D'Andrea yaptığı çalışmalarla futbolcunun performansına katkı sağladı. Messi ile sürekli birlikte hareket eden D'Andrea, terapileriyle Arjantinli futbolcunun kemiklerini daha güçlü hale getirdi.

RONALDO, HIRS YAPTIRDI

Messi'nin performansını artıran en önemli etken ise Cristiano Ronaldo oldu. Her gün spor salonuna giden ve antrenman tesislerini en son terk eden kişi olan Messi, kaybettiği Ballon d'Or'u yeniden kazanmak için yeni bir programla çalışmalarını sürdürdü.

Takım arkadaşları ve teknik direktör Luis Enrique ile de ilişkilerini artıran Messi, 2015'e yepyeni bir sayfa açarak başlamasının karşılığını attığı goller ve muhteşem performansıyla almış oldu.

Messi\'yi Eriten Kadın Silvia Tremoleda
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Messi'yi Eriten Kadın Silvia Tremoleda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • bozacı: o kadar param olsa benide eritecek birileri olur 11 2 Yanıtla
  • ...: messı eskı gunlerınden esıntıler sunuyor, gerçekten aykırı bır futbolcu. . messı yı ızleyenler şanslı. zıra 40 50 yıl boyle bır oyuncunun gelecegını sanmıyorum. 12 1 Yanıtla
  • yako: Süper messi 8 2 Yanıtla
  • real mardin: yazının başlığını okuyunca acaba messi bu kadınla diye günde 3 antreman penaltı gol tek kale maç daha neler neler başlık çok tehlikeli. 7 3 Yanıtla
  • St: Parayla şişen, parayla erir :)) bu para neler yaptırıyor insan a! Insan mı parayı harcar, yoksa para mı insanı 0 1 Yanıtla
  • DIEGO MARADONA: YORUMLARDA KIMSENIN FUTBOLDAN FAZLA ANLADIGI YOK SIZLER DIEGO ARMANDO MARADO NAYI IZLEMEMISSINIZ BELLI BENIM YASIM 48 INANIN DIEGO MARADONA FUTBOLU BIRAKTI BENDE SEYRETMEYI BIRAKTIM O BIR EFSANEYDI HELE MARADONA MARADONADIR PELE PELEDIR DEDI VE TUM ZAMANLARIN GELMIS GECMIS EN BUYUGUDUR HALA MACLARINA INTERNETTEN SEYREDERIM MARADONNAIN 1 0 Yanıtla
  • metin1: Boş 0 0 Yanıtla

Advertisement