Mesudiye Bu Otopark ile Rahatlayacak - Son Dakika
Yerel

Mesudiye Bu Otopark ile Rahatlayacak

Mesudiye Bu Otopark ile Rahatlayacak

İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Asil Sokak’ta 26 araçlık otoparkın çalışmalarına başladı.

26.06.2015 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Asil Sokak'ta 26 araçlık otoparkın çalışmalarına başladı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, çalışmaları yerinde inceledi.

İnegöl'ün muhtelif mahallelerine 30 adet otopark kazandıran İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Asil Sokak'ta 26 araçlık otoparkın çalışmalarına başlandı. Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren İnegöl Belediyesi, son yaptığı çalışmalarla kenti baştan aşağı yeniledi. İnegöl'ün trafik ve araç sirkülasyonunu rahatlatacak projeler geliştirdiklerini ifade eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Geçtiğimiz yıllarda ürettiğimiz otopark alanları bunun en güzel örneklerindendir. Bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak bir çok yerde vatandaşımıza hizmmet götürdük. Şuanda da Mesudiye Mahallesi Asil Sokak'taki bu bölgede 26 araçlık yeni bir otoparkın çalışmalarını incelemek üzere buradayız. Söz konusu olan otopark alanı hazırlanan peyzaj projesi çerçevesinde bin 253 metrekare üzerinde planlanmış ve projelendirildi. Projedeki yeşil alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilecek ve yeşillendirme çalışmaları otopark alanının tüm kısımlarında tamamlanacaktır" dedi.

Kansu, "Dikilecek olan yetişkin ve görselliği ön planda olan ağaçlar, doğal taş kaplamalı beton çiçekliklerin içerisine taş kaplama uygulaması tamamlandıktan sonra konulacaktır. 30 adet doğal taş kaplamalı dekoratif beton çiçeklik otopark alanına proje dahilinde uygun yerlere yerleştirilmiştir. Yeşil alan dışında kalan bölge de sert zemin uygulaması için kırmızı, beyaz ve siyah renkli kare dikdörtgen formlu washbeton parke taş uygulamasına gidilmiştir. Zemin kaplamasında kullanılan döşeme taşları ile desen çalışması uygulanacaktır" diye konuştu.

Kansu son olarak da, "Mesudiye Mahallesi Asil Sokak'taki uygulamamız Haziran ayında başlanmış olup, Temmuz ayı başı itibarı ile de uygulamamızı tamamlamayı planlıyoruz. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 85 bin liradır. Otoparkımızın ilçemize ve Mesudiye Mahallesine hayırlı uğurlu olmasını diliyor" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesudiye Bu Otopark ile Rahatlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement