Mesut: Kendimi İspatlamak İçin Oynamıyorum - Son Dakika
Spor

Mesut: Kendimi İspatlamak İçin Oynamıyorum

Mesut: Kendimi İspatlamak İçin Oynamıyorum

Aston Villa maçındaki performansıyla üzerindeki kara bulutları dağıtan Mesut Özil'den flaş açıklamalar geldi.

22.09.2014 17:48

Premier Lig'e ve Şampiyonlar Ligi'ne istediği başlangıcı yapamayan Arsenal'de, sezon başından beri beklenen performansı sergileyemeyen Mesut Özil en çok konuşulan isimlerden biri olmuştu.

Premier Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Aston Villa ile oynanan maça ise damgasını vuran Mesut, 1 gol atıp 1 de asist yaparak 3 puanın mimarı olmuştu.

Fransız teknik adam Arsene Wenger tarafından bu sezon sık sık kanat bölgesine kaydırılan Mesut, Aston Villa'ya karşı ise alışık olduğu '10 numara' pozisyonunda görev alarak çıktı.

26 yaşındaki futbolcu, Alman haber ajansı DPA'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Kimseye bir şey ispatlamak için oynamıyorum. Sadece Arsenal için oynuyorum. Bundesliga ve Real Madrid'de oynadığım döneme göre daha fazla eleştiriliyorum. Henüz sezonun başındayız ve kilit mevkilerde yeni oyuncularımız var.

Sadece 10 hafta önce Premier Lig resmi internet sitesinde yapılan ankette yılın en iyi takımına seçildim. Dünya Kupası şampiyonu oldum ve sonra tatile çıktım. Birkaç maç oynamamıza rağmen de hemen eleştiriler başladı. Bu çok garip ancak ben sahada neler ortaya koyabileceğimi çok iyi biliyorum."

2013 yazında 50 Milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Arsenal renklerine bağlanarak Londra temsilcisinin tarihindeki en pahalı transfer olan Mesut, Londra'daki ilk sezonunu 7 gol ve 13 asistlik bir performansla tamamlamıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mesut: Kendimi İspatlamak İçin Oynamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement