Mevlana İmam Hatip, Hz. Mevlana'yı Andı - Son Dakika
Güncel

Mevlana İmam Hatip, Hz. Mevlana'yı Andı

Adapazarı Mevlana İmam Hatip Ortaokulunun Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlediği Mevlana'yı anma gecesine çok sayıda kişi katıldı.

17.12.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anma programının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mehmet Akcan, "Onun ışığında onu örnek alarak, eserlerini okuyarak Onu gönlümüzde yaşatıyoruz. Eğitimciler olarak hepimize iş düşüyor. Mevlana'nın amacı iyi insan güzel insan yetiştirmek. Mevlana işte bunu yapıyor" diyerek, düzenlenen etkinlikte emeği geçen Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.

Program Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin, "Kusuru bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun, kusuru örtmeyi marifet edin kendine. İşte o zaman kusursuz olursun." diyen Mevlana'nın Mesnevi sinden uyarladıkları skeçlerle devam etti. Müzik öğretmeni Mustafa Anıl Yılmaz ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları koro geceye renk kattı. Okul öğrencilerinden Tuğba Nur Kurtuluş'un Mevlana'ya yazmış olduğu mektup dinleyicilerden tam not alıp ayakta alkışlandı. Mevlana İmam Hatip Ortaokulunun hazırlamış olduğu anma programı sema gösterisiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mevlana İmam Hatip, Hz. Mevlana'yı Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement