Mevlana Ortaokulu'ndan Vali Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Mevlana Ortaokulu'ndan Vali Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti

Mevlana Ortaokulu\'ndan Vali Demirtaş\'a Teşekkür Ziyareti

Adıyaman merkez Mevlana Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet, kendilerine yeni bir okul binası kazandırmalarından dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

15.12.2015 17:51

Adıyaman merkez Mevlana Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet, kendilerine yeni bir okul binası kazandırmalarından dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Daha önce İl Özel İdare İlkokulu bünyesinde ilk ve ortaokul hizmetleri aynı bina içerisinde veriliyordu. Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimiyle Özel İdare İlkokulu'nun hemen yanında yeni bir ortaokul binası inşa edilerek Mevlana Ortaokulu ismi ile ortaokul yapıldı. İkili eğitimden tekli eğitime geçiş yapıldı.

Mevlana Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, eğitim hizmetleri kapsamında kendilerine yeni bağımsız bir bina kazandırdıkları için teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti.

Valilik makamında Mevlana Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, Mevlana Ortaokuluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Adıyaman'da göreve başladığım günden bugüne önem verdiğim konuların başında eğitim gelmektedir. Eğitimde fiziki problemleri bitirmek amacıyla son üç yılda çok önemli yatırımlar hayata geçirerek bin 300 yeni derslik inşa ettik. Eğitimde başarı çıtasını bulunduğumuz noktadan daha üst seviyelere çıkarabilmek için siz öğretmenlerimize ve idarecilerimize büyük görev düşüyor. Eğitimde hedefler koyduk. Bu hedeflere sizlerin gayretleri ile ulaşacağımıza inanıyorum. Ben eğitime çok önem veriyorum. Toplumumuzun gelişmesi ve kalkınması ancak eğitimle gerçekleşir. Eğitime önem vermeyen hiçbir ülke kalkınamaz. Onun için geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın çok iyi eğitim alması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana Ortaokulu'ndan Vali Demirtaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement