Mevlütlü Muhtarından Maski'ye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Mevlütlü Muhtarından Maski'ye Teşekkür

Mevlütlü Muhtarından Maski\'ye Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Salihli'nin Mevlütlü Mahallesi'nde içme suyu terfi hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

12.08.2016 15:46  Güncelleme: 15:47

Mahalledeki sondaja bağlanan hat sonrası Muhtar Ünver Bozkaya sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazdığı mesajda MASKİ'ye teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, görev alanı içerinde vatandaşların sıkıntılarına son veriyor. Uzun yıllar önce yapılmış ve MASKİ'den önce bir daha geriye dönüp bakılmamış mahallelerin çalışmalarla birlikte yüzleri gülüyor. Bu kapsamda, Mevlütlü mahallesinde 4 bin 500 metre uzunluğunda terfi hattını içme suyu sondajına bağlayan MASKİ ekipleri vatandaşın takdirini topladı. Mevlütlü Mahalle Muhtarı Ünver Bozkaya yapılan çalışmaların ardından çözülen su sorunu ile ilgili sosyal paylaşım hesabı üzerinden şu mesajı paylaştı: "Aylardır çektiğimiz içme suyu sıkıntımız nihayet yeni suyumuz bağlanınca sona erdi. Yeni suyumuz Mevlütlü mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen MASKİ ve Salihli Belediye Başkanlığı'na Mevlütlü Mahalle Muhtarı olarak çok teşekkür ederim.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mevlütlü Muhtarından Maski'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement