MHP İlçe Başkanı Ayanoğlu'ndan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP İlçe Başkanı Ayanoğlu'ndan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

MHP Beypazarı İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi'yi ziyaret etti.

17.04.2015 17:01

MHP Beypazarı İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Özer Şimdi'yi ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, son zamanlarda Emniyet Teşkilatı'nın başarılı operasyonlara imza attığını, bundan Beypazarı halkı olarak gurur duyduklarını dile getirdi.

Özellikle uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda birçok kişiyi yakalayarak, adalete teslim eden emniyet güçlerine teşekkür eden Ayanoğlu, şöyle konuştu:

"Beypazarı'nın bu tür şeylerle anılmasını istemiyoruz. Beypazarı Başkent'in en ilgi çeken turizm kentidir. Beypazarı'na gelenler, ilçenin doğallığı, kültürü, tarihi konakları ve yemekleri için ziyarette bulunuyor. Biz de her defasında turizmi ön planda tutacağız. Beypazarı'nın güzelliklerini halka duyurmaya çalışacağız. Uyuşturucu tacirlerine geçit vermediği için teşkilata bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP İlçe Başkanı Ayanoğlu'ndan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement