Microsoft Mobil İçin 30gb Ücretsiz Onedrive Veriyor - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft Mobil İçin 30gb Ücretsiz Onedrive Veriyor

Microsoft Mobil İçin 30gb Ücretsiz Onedrive Veriyor

Bulut servisler yarışında iddialı isimlerden Microsoft, mobil cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak 30GB OneDrive alanı hediye ediyor.

22.09.2014 12:16

Bulut servisler yarışında iddialı isimlerden Microsoft, mobil cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak 30GB OneDrive alanı hediye ediyor.

Bulut veri yedekleme servisleri kıyasıya kapışmaya devam ediyor. Son kullanıcıyı çekmek için uygun fiyat politikaları ve gittikçe artan hediye alan vermeler üstüste geliyor. En son Dropbox'un ayda 1 Dolar'a 1 TB alan verdiğini gördük. Ama tabii isteseniz WD Passport Wireless gibi bir ürünle kendi bulutunuzu yanınızda da taşıyabilirsiniz.

Ama Microsoft buna gerek kalmaması için şimdi tüm mobil cihaz kullanıcılarına ekstra alan hediye ediyor. Önce Microsoft'un bulut veri depolama servisi OneDrive uygulamasını iOS, Android ve Windows Phone cihazlarda indirmeniz ve kayıt olmanız gerekli.

Yalnız 30 GB hediye alandan yararlanabilmek için yapılması zorunlu ufak bir şey var. OneDrive kullanıcılarının cihazlarındaki "kameradan otomatik OneDrive'a yükleme" özelliğini de aktif hale getirmesi gerekiyor. Böylece bir sonraki ayın başından itibaren ek alana sahip olabilecekler.

Bu kampanyanın ne kadar süreceği belli değil, o yüzden ilgileniyorsnaız elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz. OneDrive uygulamasını iOS için buraya tıklayarak, Android cihazlar için buraya tıklayarak ve Windows Phone cihazlar için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Microsoft bulut hizmetlerini sadece son kullanıcılara değil, oyunculara da yaymak istiyor, rekabetin ne durumda olduğunu sırf buradan bile görebiliyoruz.

The post Microsoft Mobil İçin 30GB Ücretsiz OneDrive Veriyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Microsoft Mobil İçin 30gb Ücretsiz Onedrive Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement