Milan Taraftarından Görülmemiş Protesto - Son Dakika
Spor

Milan Taraftarından Görülmemiş Protesto

Milan Taraftarından Görülmemiş Protesto

İtalya'da kötü günler geçiren Milan'ın Genoa ile oynadığı karşılaşmada kırmızı-siyahlı ekibin taraftarları koltuklara oturarak "yeter" yazısını oluşturdular.

30.04.2015 08:32  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da eski günlerini mumla arayan AC Milan'da, taraftarın tepkisi de devam ediyor. Milan'ın Genoa ile oynadığı karşılaşmada kırmızı-siyahlı ekibin taraftarları ilginç bir protesto gösterisi düzenledi.

"YETER" YAZISI YAZDILAR

Kale arkasındaki Milan taraftarları maçtan önce belirlenmiş koltuklara oturarak İtalyanca ''Basta (Yeter)'' yazısını oluşturarak tepkilerini gösterdi.

10.SIRADA YER ALIYOR

Milan, Serie A'da Genoa maçı öncesi 32 hafta sonunda 43 puanla 10. sırada yer alıyordu.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milan Taraftarından Görülmemiş Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cicek Abbas: Zeki millet abi .. Harbiden .. .. Tarzi var , kurnazlar Protestonun guzelligine bak , dunya capinda .. .. Ne cam kir mis , ne cerceve .. Ne de kimsenin otobusune ates etmis .. Adam dunya capinda bir tepki hissi uyandirmis .. .. 2 tayfaya ibret olsun .. 1. Si , 1 mayis deyip yuz yildir ne isciyi, ne emekciyi , nede sermeyenin somurdugu garibani temsil edebilme yetisinin golgesinin yanindan bile gecemeyen , cakma Che Guevara lara ,... 2.si de , hamsi yiyolar kafali calisir , zeka goz lerinden fiskirir , pratik kafali , caliskan , azimli insanlar diye boburlendigimiz , rize -trabzon hattindaki karadeniz li kardeslerimize .. .. Hamsinin kafasini yiyin , hem mi go.. Unu yediniz ..., al sana protesto , al sana baskaldiri .. .. Ya ne diyeyim bilmiyorum ki .... Kici kirik afrikalilara , hollanda lilara bizi rezil ettiniz .. .. Tebrik ler Milan .... Dunya capinda .... Evrensel .. 35 2 Yanıtla
  • şimşekler grubu: Adanademirspor taraftarindan gormusler .. 16 4 Yanıtla
  • 2633: En büyük ES-ES 2 12 Yanıtla
  • vasif quliyev: Nasıl bir yönetim bu 1 0 Yanıtla

Advertisement