Aksaray'da Minibüse Binip Vatandaşın Memnuniyetini Sordu - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Minibüse Binip Vatandaşın Memnuniyetini Sordu

Aksaray\'da Minibüse Binip Vatandaşın Memnuniyetini Sordu

Aksaray'da vatandaşların memnuniyetini birebir dinlemek isteyen belediye yetkilileri, halk otobüsüne binip halkın memnuniyetini bizzat kendilerine sordu.

11.10.2014 16:29  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da vatandaşların memnuniyetini birebir dinlemek isteyen belediye yetkilileri, halk otobüsüne binip halkın memnuniyetini bizzat kendilerine sordu.

Aksaray'da toplu ulaşım sorununu çözmek için geniş çaplı araştırma ve çalışmalar yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, toplu ulaşım konusunda zaman zaman radikal kararlar alarak sorunları çözmekte oldukça kararlı. Aksaray Belediyesinde ulaşım hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı Serdar Baydar, bu doğrultuda yeni projeler geliştiriyor. Aksaraylıların toplu ulaşım konusunda beklenti ve isteklerini tespit etmek için halk otobüsüne binen başkan yardımcısı Baydar, halkın memnuniyetini ve şikayetini bizzat kendisi sordu.

Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar "Hasas-TOKİ" hattında denetim yaptı ve vatandaşlarla problemler hakkında söyleşi de bulundu. Otobüs şoförleri ile de görüşme yapan Serdar Baydar vatandaşların istek ve şikayetlerini tek tek not aldı. Başkan Yardımcısı Baydar, "Biz hattı sürekli sahadan ve elektronik ortamdan denetime dahil ediyoruz. Gelen şikayetleri de denetime dahil ediyoruz. Şikayetiniz olursa belediyemizin 153 Beyaz masa ve 2161616 ulaşım merkez hattını arayabilirsiniz. Şu bugün yaptığımız düzenlemeler ve iyileştirmeleri sahada vatandaşımız gözü ile inceliyoruz. ve şu an görüyoruz ki bu düzenlemeler sahaya olumlu yansımış. Geçmişte olan şikayetler görülmüyor. Ayrıca bu denetimler çok sıkı bir şekilde her an yapılacak. Sorun tespitinde gerekli uygulama ve ceza işlemleri yapılacaktır" dedi.

Aksaray'da modern bir toplu ulaşımı sağlamayı hedeflediklerini belirten Baydar, yakın zamanda son model araçlar ve durakları hizmete açmak için çalışma başlattıklarını, toplu taşıma hizmet şeklinin ve hatta zihniyetinin değişeceğine sözlerine ekledi.

Hat güzergahında şu an herhangi bir problem olmadığını belirten vatandaşlar genel olarak memnuniyetini dile getirdiler. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Minibüse Binip Vatandaşın Memnuniyetini Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement