Minibüsün Çarptığı Kadın Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Minibüsün Çarptığı Kadın Defnedildi

Minibüsün Çarptığı Kadın Defnedildi

Anne olabilmek için tedaviye geldiği Bolu'da minibüsün çarpması sonucu ölen 30 yaşındaki Yadigar Gel defnedildi.

11.04.2013 19:00  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne olabilmek için tedaviye geldiği Bolu'da minibüsün çarpması sonucu yaşamını kaybeden 30 yaşındaki Yadigar Gel toprağa verildi. Kazada hafif yaralanan Dilber Gel, "O bizim gelinimiz değil, kızımızdı" diyerek ağladı.

Düzce'nin Dereli Tütüncü Mahallesi'nde oturan Yadigar Gel, kayınvalidesi Dilber Gel ile birlikte dün minibüsle Bolu'ya geldi. Anne olabilmek için İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören Yadigar Gel, kayınvalidesi ile birlikte hastaneye gidebilmek için D-100 Karayolu'nun karşısına geçerken minibüs çarptı. Yadigar Gel ölürken, Dilber Gel ile minibüs sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Yadigar Gel'in cansız bedeninin başucunda, ağır gribe yakalanmasına rağmen, karnındaki bebeğinin zarar görmemesi için ilaç almayan, ancak zatürre olup durumu ağırlaşınca ölen bir annenin dramını manşetine taşıyan bir gazetenin bulunması dikkat çekmişti. Gül'ün hastaneye giderken haberi görerek gazeteyi aldığı öğrenildi.

Yadigar Gel bugün memleketi Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde toprağa verildi. Sakarya'dan Düzce'de bulunan evlerine dönen Dilber ve İbrahim Gel çifti ölen gelinleri için gözyaşı döktü. Dilber Gel gözyaşları içerisinde, "O bizim gelinimiz değil, kızımızdı. Elimden tuta tuta gitti. Son anda elimi bırakınca olan oldu. Ciğerim parçalandı." diyerek ağladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüsün Çarptığı Kadın Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement