Miniklerin Anlamlı Projesi Hayata Geçti - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Anlamlı Projesi Hayata Geçti

Miniklerin Anlamlı Projesi Hayata Geçti

Korkuteli Nadide-Ahmet Balaban Anaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi kapsamında Ocak ayında “Yardımlaşma işbirliği” konusunda yardıma muhtaç öğrencilere yönelik topladıkları giyecekleri Avdan ve İmecik köyündeki anaokulu öğrencilerine teslim edildi.

28.03.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Nadide-Ahmet Balaban Anaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi kapsamında Ocak ayında "Yardımlaşma işbirliği" konusunda yardıma muhtaç öğrencilere yönelik topladıkları giyecekleri Avdan ve İmecik köyündeki anaokulu öğrencilerine teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu, Anaokulu Müdürü Şenay Öztürk, Ana Okulu okul öncesi öğretmeni Elif Oğur ve Berna Karahan'ın katılımıyla İlk olarak Avdan şehit Ahmet Belen İlköğretim okulu ana sınıfındaki öğrencilere daha sonra İmecik Erkunt Traktör ilköğretim okulu ana sınıfı öğrencilerine teslim edildi.

Korkuteli Nadide- Ahmet Balaban Anaokulu Müdürü Şenay Öztürk, "Küçük gelen giysilerimizle miniklerimizi sevindirelim" isimli değerler eğitimi kapsamındaki projemiz kapsamında hem yardıma muhtaç öğrencilere ve ailelere yardım hem de anaokulu öğrencilerinin yardımlaşma duygularının pekiştirilmeyi amaçladık. Öğrenci velilerimiz de bizlere destek vererek evlerindeki küçük gelen giyecekleri bizlere gönderdiler. Bizde planladığımız Avdan ve İmecik köylerindeki anaokulundaki öğrencilerimize teslim ettik" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu ise, "Nadide- Ahmet Balaban Anaokulunun değerler eğitimi kapsamındaki "Yardımlaşma iş birliği" projesinde toplanan giyecekleri ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Minik öğrencilerimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerin Anlamlı Projesi Hayata Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement