Miras Yüzünden 85 Yaşındaki Babasını ve İki Kızkardeşini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Miras Yüzünden 85 Yaşındaki Babasını ve İki Kızkardeşini Vurdu

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde miras yüzünden çıkan tartışmada Mehmet Yetiş (51), babası İbrahim Yetiş (85) ile kızkardeşleri Emine Hatun Bozkurt (54) ve Şükran Arar'a (43) tabanca ile kurşun yağdırdı.

16.06.2015 14:12

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde miras yüzünden çıkan tartışmada Mehmet Yetiş (51), babası İbrahim Yetiş (85) ile kızkardeşleri Emine Hatun Bozkurt (54) ve Şükran Arar'a (43) tabanca ile kurşun yağdırdı. Olayda çeşitli yerlerinden yaralanan baba ve iki kardeş hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Yetiş teslim oldu.

Olay dün saat 21.00 sıralarında Gümüşoluk Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Mehmet Yetiş, fındık bahçesini miras olarak kızlarına vereceğini söyleyen babası  İbrahim Yetiş ile tartıştı. İddialara göre tartışma büyüyünce Mehmet Yetiş tabancasını  çekip evde kurşun yağdırdı.

Olayda baba İbrahim Yetiş ile abla Emine Hatun Bozkurt ve kızkardeş Şükran Arar çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla önce Kocaali İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da Sakarya  Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtilirken, olay sonrası Mehmet Yetiş jandarmaya teslim oldu.

- Kocaalisakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Miras Yüzünden 85 Yaşındaki Babasını ve İki Kızkardeşini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .: Yorumu kim yazdı lan sanamı kaldı yorum yapmak 0 0 Yanıtla

Advertisement