Mircea Lucescu'dan 13 Yıl Sonra Hagi İtirafı - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu'dan 13 Yıl Sonra Hagi İtirafı

Mircea Lucescu, Sarı-Kırmızılı takımla Real Madrid'le Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali oynadıkları maçın devre arasında yaşananları ilk kez anlattı.

31.05.2014 18:29  Güncelleme: 18:42

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, tv360'a 2-0 geriden gelip 3-2 kazandıkları Real Madrid maçın maçının devre arasında soyunma odasında yaşananları anlattı. Lucescu, "Hagi ve Jardel çıkmak istedi. Utanç vericiydi. Sonra ben bağırmaya başlar başlamaz Jardel ayakkabılarını hemen geri giydi." dedi.

"HAGI BANA BAĞIRAMAZ"

Gheorghe Hagi'nin kendisine bağıramayacğaını söyleyen Rumen çalıştırıcı, "O bana bağıramaz, ben ona bağırırım. O sadece cevap vermeye çalıştı. İlk yarıda ondan sahanın her yerinde olmasını istemiştim. Galiba biraz kafası karıştı. İkinci yarı sahada kalmak istemedi" diye konuştu.

BEN BAĞIRINCA AYAKKABILARINI GİYDİ

Real Madrid karşılaşmasının tarihin en iyi ikinci yarılarından biri olduğunu söyleyen Lucescu, "Jardel de ona uydu ve o da çıkmak istedi. İlk yarıyı 2-0 kaybetmiştik. Utanç vericiydi. Sonra ben bağırmaya başlar başlamaz Jardel ayakkabılarını hemen geri giydi.

"TARİHİN EN İYİ 2. YARI PERFORMANSIYDI"

Onlara 'Kazanmadan soyunma odasına dönmeyin' dedim. Tarihin en iyi ikinci yarı performanslarından biriydi. Aslında Pierluigi Collina nizami bir golümüzü yedi. Normalde o maç 4-2 biterdi. Onlarla karşılaşmak bile önemliydi" dedi.

Mircea Lucescu\'dan 13 Yıl Sonra Hagi İtirafı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mircea Lucescu'dan 13 Yıl Sonra Hagi İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement