MKM Eğitimleri Tam Kadro Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

MKM Eğitimleri Tam Kadro Devam Ediyor

Eğitim ve kültürün en büyük destekçisi olan Mamak Belediyesi'ne ait Mamak Kültür Merkezi 2125 kursiyeriyle eğitimlerine devam ediyor.

13.11.2015 11:20  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim ve kültürün en büyük destekçisi olan Mamak Belediyesi'ne ait Mamak Kültür Merkezi (MKM) 2125 kursiyeriyle eğitimlerine devam ediyor. Her yıl binlerce kursiyerin eğitim aldığı MKM bünyesinde çok çeşitli branşlarda kurslar veriliyor. Kişisel yeteneklerini ve hobilerini geliştirmek isteyen Mamaklılar uzman hocalar eşliğinde MKM'de çalışma şansı buluyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: "Tarihi bir bina olan Mamak Kültür Merkezi tam bir eğitim yuvası olarak hizmet veriyor. Mamak Kültür Merkezi bünyesinde açılan ve tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veren kurslarımız yoğun talep görüyor. Her konuda olduğu gibi eğitim ve kültür konusunda da Mamaklılara en güzel hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Usta öğreticiler tarafından verilen kurslarımızdan yaş sınırı bulunmaksızın isteyen bütün Mamaklılarımız faydalanabilir" dedi.

EĞİTİMLER GENİŞ BİR YELPAZEDE YAPILIYOR

Profesyonel hocalar eşliğinde düzenlenen kurslar çok geniş bir yelpazede yapılıyor. Ney, keman, gitar, saz, ud, tiyatro, drama, halk oyunları, semazen, hat; Türk Sanat, Halk ve Tasavvuf Müziği koroları kursları düzenleniyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MKM Eğitimleri Tam Kadro Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement