Motorola Moto X Style ve Moto X Play Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Motorola Moto X Style ve Moto X Play Duyuruldu

Motorola Moto X Style ve Moto X Play Duyuruldu

Motorola bugün yeni bombaları Moto X Style ve Moto X Play'i de duyurdu.

29.07.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Gerçekleştirdiği etkinlikle ilk olarak giriş seviyesi modeli 3. nesil Moto G'yi tüketicilerin beğenisine sunan Motorola, sonrasında ise yeni modelleri Moto X Style ve Moto X Play'i tanıttı.


Adından da anlaşılacağı üzere tasarımıyla ön plana çıkan Moto X Stlye, piyasadaki en ince çerçeveli akıllı telefonlardan biri olarak tanıtıldı. 5.7 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlükte bir ekrana sahip olan Moto X Style, gücünü ise 1.8 GHz saat hızında çalışan Qualcomm'un Snapdragon 808 çipsetinden alıyor.


16, 32 ve 64 GB olmak üzere 3 farklı depolama seçeneği sunan model ile karşımıza çıkacak olan Moto X Style'da ayrıca 3 GB RAM, f/2.0 değerinde 21 MP arka kamera, 4K video çekebilen, 87 derece açılı 5 MP flaşlı ön kamera, 3.000 mAh pil ve Android 5.1.1 gibi özellikler yer alıyor.


Moto X Style bunların yanında da, 15 dakika şarjla 10 saat kullanım vadeden Turbo Charger özelliğine de sahip.



Moto X Play modelinde ise Moto X Style'a oranla daha mütevazi özellikler yer alıyor. 5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan cihaz, gücünü 1.7 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 615 çipsetinden alıyor. Ayrıca cihazda, 2 GB RAM, 16 ve 32 GB depolama seçenekleri, f/2.0 değerinde 1080p video kaydı yapabilen 21 MP arka kamera, flaşlı 5 MP ön kamera, 3.630 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi gibi özellikler yer alıyor.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Motorola Moto X Style ve Moto X Play Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement