Motosikletli 2 Kişi Ölümüne Neden Olan Otomobil Sürücüsü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Motosikletli 2 Kişi Ölümüne Neden Olan Otomobil Sürücüsü Yakalandı

Motosikletli 2 Kişi Ölümüne Neden Olan Otomobil Sürücüsü Yakalandı

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcunun ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan Murat Çelik, jandarma tarafından saklandığı evinde yakalandı.

14.09.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcunun ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan Murat Çelik, jandarma tarafından saklandığı evinde yakalandı. Kazanın ardından korktuğu için kaçtığını söyleyen Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kazada ölenlerin Ersin Timur ve Zühtü Sırplıoğlu olduğu belirlendi.

Kaza, önceki gece Ergene İlçesi Yulaflı ışıklı kavşakta meydana geldi. Çerkezköy istikametine giden 59 UM 041 plakalı otomobil, üzerinde 2 kişinin bulunduğu plakasız motosiklete çarptı. Kazada üzerlerinde kimlik bulunamayan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise yaya olarak kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, 2 kişinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücünün fabrika işçisi Murat Çelik olduğunu belirledi. Evinde yakalanarak gözaltına alınan Çelik, kazanın ardından korktuğu için kaçtığını itiraf etti.

Velimeşe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan otomobil sürücüsü Murat Çelik, motosikletin hiçbir ışığının yanmadığını ifade ederek kazadan sonra korkarak yaya olarak kaçtığını söyledi. Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ 48 SAATTE BELİRLENDİ

Kazada hayatını kaybeden ve üzerlerinde kimlik bulunamayan 2 kişinin isimleri ise jandarma ekiplerince yapılan 48 saatlik incelemenin ardından belirlendi. Jandarma ekipleri ölen kişilerin 32 yaşındaki Ersin Timur ve 45 yaşındaki Zühtü Sırplıoğlu olduğu tespit ederken, yakınlarına da teşhis ettirdi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

- Çorlutekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletli 2 Kişi Ölümüne Neden Olan Otomobil Sürücüsü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement