Mourinho: Cuadrado Gündemimizde Değil - Son Dakika
Spor

Mourinho: Cuadrado Gündemimizde Değil

Mourinho: Cuadrado Gündemimizde Değil

Portekizli teknik adam, Cuadrado'nun Chelsea'ye gelme ihtimalini değerlendirirken, Salah ve Schürrle'nin Stamford'daki geleceği hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

23.01.2015 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, ara transfer döneminde Fiorentina'nın Kolombiyalı yıldızı Juan Cuadrado'yu kadrolarına katacakları söylentilerini net bir dille yalanladı.

Beklentilerin altında kalan Mohamed Salah ve Andre Schürrle'nin Stamford Bridge'den ayrılması halinde, Londra ekibinin Kolombiyalı yıldız için 26,8 milyon avroluk serbest kalma maddesini kullanabileceği öne sürülüyordu.

Cuadrado'yu yalanlarken, Salah ve Schürrle ikilisi için net konuşmayan Mourinho, "Gündemimizde böyle bir transfer yok. O, Fiorentina'nın bir oyuncusu. Hem bana 20 tane isim soruyorsunuz, eğer tanımıyorsam vay benim halime!" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki oyuncuya özel olarak değinerek, "Bence Fiorentina ve Kolombiya'nın kadrosunda gayet iyi. Chelsea'nin değil..." dedi.

Schürrle ve Salah'ın durumlarıyla alakalı ise, "Kesin bir şey söylemem mümkün değil. Transfer penceresi açık. Ama onları seviyorum, onlara ihtiyacım var ve onlara güveniyorum.Hem Salah hem Schürrle yarınki maçta oynayacak mesela." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Cuadrado Gündemimizde Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement