Mourinho: Lampard Hikayesi Artık Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Mourinho: Lampard Hikayesi Artık Sona Erdi

Mourinho: Lampard Hikayesi Artık Sona Erdi

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, son maçta eski yıldızları Frank Lampard'tan yedikleri golü değerlendirdi.

22.09.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chelsea’nin efsanelerinden Frank Lampard Pazar günü yeni takımı Manchester City formasıyla Maviler’in elinden galibiyeti alan golü attı. Bu golü değerlendiren Chelsea menajeri Jose Mourinho ise İngiliz oyuncunun artık Chelsea ile olan aşk hikayesinin sona erdiğini ifade etti.

Pazar günü iki şampiyon arasında oynanan çekişmeli maçta Manchester Cityli oyuncu Pablo Zabaleta 66. dakikada Diego Costa ile girdiği tartışma sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüş ve bu kartın ardından 5 dakika sonra Londra ekibi Andre Schurrle ile 1-0 öne geçmişti.

Ancak ikinci yarıda oyuna alınan Lampard, 85. dakikada James Milner’ın asistiyle beraberlik golünü takımına kazandırarak eski takımı Chelsea’nin hayallerini yıkmıştı.

Maçtan sonra Lampard’ın golünü değerlendiren Mourinho “Frank Lampard Manchester City’nin bir oyuncusudur. O yeni kulübüne gitmeye karar verdiği anda, Chelsea ile arasındaki aşk hikayesi sona ermiştir. Zaten bu tür tutku ve gönül hikayelerine inanmıyorum. Beni belki fazla pragmatist bulabilirsiniz ama Chelsea’ye karşı şampiyonluk mücadelesinde olan bir takıma gittiğinizde bu hikaye sona erer.” ifadelerini kullandı.

Lampard’ın işini profesyonelce yaptığını belirten Portekizli teknik adam “Lampard buradayken işini iyi yaptı ve onore edildi. Bu Chelsea’nin kültüründe var. Biz burada güzel işler yapan insanları unutmayız. Aynı olay bende de yaşanmıştı. Inter’in menajeri olarak buraya geldiğimde beni onore ettiler. Drogba Galatasaray formasıyla buraya geldiğinde onu da aynı şekilde onurlandırdılar. Bu Chelsea’nin güzel bir geleneğidir.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Lampard Hikayesi Artık Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement