Müdür Hüseyin Kırkaş: Başarısızlıkta da Çocuklarınızın Yanında Olun - Son Dakika
Yerel

Müdür Hüseyin Kırkaş: Başarısızlıkta da Çocuklarınızın Yanında Olun

Müdür Hüseyin Kırkaş: Başarısızlıkta da Çocuklarınızın Yanında Olun

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, “Nasıl başarıda çocuklarımızın yanındaysak, başarısızlıkta da yanlarında olmalıyız" dedi.

11.02.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, "Nasıl başarıda çocuklarımızın yanındaysak, başarısızlıkta da yanlarında olmalıyız" dedi.

Tavşanlı'da ki eğitim düzeyinin her geçen yıl yükseldiğine dikkat çeken Kırkaş, birinci dönemde yoğun kar yağışı nedeniyle verdikleri zorunlu aranın dışında herhangi bir olumsuzluk yaşamadıklarını, öğretmenlerin bu dönemde ki arayı kapatarak ders konularını öğrencilere anlattıklarını söyledi.

Kırkaş, "Tavşanlımızda 4 anaokulu, 45 ilkokul, 26 ortaokul ve 15 lisede ki toplam 18 bin 700 öğrencimiz Pazartesi gününden itibaren 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başladı. Bu okullarımızda 1300 personelle öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Fedakarlık mesleği olan öğretmenliği en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösteren meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın vatanına, milletine yararlı bireyler olmaları adına verdiğimiz çabaya velilerimizde destek vermelidir. İlk dönemde kırığı olan çocuklarımıza tavsiyem daha çok çalışmalarıdır. Velilerimizde nasıl başarıda onların yanında oluyorsa başarısızlıkta da yanlarında olmalıdır. Bilmeliyiz ki geleceğin yıldızları bu sıralarda ter döküyor" diye konuştu. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Hüseyin Kırkaş: Başarısızlıkta da Çocuklarınızın Yanında Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement