Müftü Serenli Stk'larla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Müftü Serenli Stk'larla Bir Araya Geldi

Müftü Serenli Stk\'larla Bir Araya Geldi

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Din hizmetleri kolunda faaliyet gösteren sendikaların Sakarya temsilcileriyle bir araya geldi.

23.05.2014 09:12

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Din hizmetleri kolunda faaliyet gösteren sendikaların Sakarya temsilcileriyle bir araya geldi.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Diyanet-Sen Sakarya Şubesi, Türk Diyanet Vakıf-Sen Sakarya Temsilciliği, Din-Bir-Sen Sakarya Temsilciliği ile Diva-Sen Sakarya Temsilciliği'nde görev yapan başkan ve temsilciler katıldı. Toplantıda, Sakarya'da devam eden din hizmetleri faaliyetleri ve gerçekleştirilecek etkinlikler ele alındı. Din hizmetleri kolunda faaliyet gösteren Sendikaların Sakarya Şube Başkanı ve Temsilcilerinin katıldığı toplantıda Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ve katılımcılar Sakarya'da gerçekleştirilmeye devam eden ve tasarlanarak hayata geçirilmesi düşünülen projeler ile Sakarya Müftülüğü'nün sürdürdüğü din hizmetleri faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının son bölümünde ise Sendikaların Şube Başkanı ve temsilcileri, " Sakarya genelinde görev yapan din görevlilerinin yaşadıkları sorunlar, karşılaşılan güçlükler ve çözüm yolları ile ortak çalışma alanlarının oluşturulması" gibi konularda talep ve isteklerini Sakarya Müftüsü İlyas Serenli'ye ilettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü Serenli Stk'larla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement