Muğla Önce Şaşırıp, Korktu Sonra Gelen Sürpriz Evlenme Teklifiyle Mutlu Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla Önce Şaşırıp, Korktu Sonra Gelen Sürpriz Evlenme Teklifiyle Mutlu Oldu

Muğla Önce Şaşırıp, Korktu Sonra Gelen Sürpriz Evlenme Teklifiyle Mutlu Oldu

Önce şaşırıp, korktu sonra gelen sürpriz evlenme teklifiyle mutlu olduMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, akşam saatlerinde tanımadığı bazı kişilerin adını söyleyip çiçek verdiği heykeltraş Ebru Yaşar Çalışkan (24), korku ve şaşkınlığı bir arada yaşadığı anların ardından erkek arkadaşı Vural Erol'dan (24) sürpriz evlenme teklifi aldı.

07.06.2016 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce şaşırıp, korktu sonra gelen sürpriz evlenme teklifiyle mutlu oldu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, akşam saatlerinde tanımadığı bazı kişilerin adını söyleyip çiçek verdiği heykeltraş Ebru Yaşar Çalışkan (24), korku ve şaşkınlığı bir arada yaşadığı anların ardından erkek arkadaşı Vural Erol'dan (24) sürpriz evlenme teklifi aldı. Erol, kendisine destek olan arkadaşlarının alkışları arasında teklifini kabul eden kız arkadayına tek taş yüzük takıp, tebrikleri kabul etti.

Bir şirkette satış yöneticisi olan 24 yaşındaki Vural Erol, heykeltraş olan kız arkadaşı Ebru Zeynep Çalışkan'a Bodrum Belediye Meydanı'nda sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Erol, sürpriz evlenme teklifi için arkadaşlarında da yardım aldı. Erol, kız arkadaşını bir restoran yemeğe davet etti. Otomobilini restoranın yakınındaki bir otoparka bırakan Çalışkan'a daha önce hiç görmediği Erol'un arkadaşları çiçek verip, Zeynep diye seslendi. Çiçekleri alan ancak tedirgin olarak yürüyen genç kız, bu sırada restoranda buluşacağı arkadaşı Erol'un Belediye Meydanı'nda gördü. Çalışkan'ın şaşkınlığı daha da arttı. Bu sırada Çalışkan'ın önünde diz çöken Erol, evlenme teklifinde bulundu. Çalışkan, teklifi 'evet' diyerek kabul etti. Ancak, çevredekilerin duymadığını söylemesi üzerine Çalışkan'ın, O zaman bir daha sorsun demesi üzerine gülüşmeler yaşandı. Çalışkan'ın bu defa yüksek sesle Evet demesi üzerine Erol, arkadaşlarının alkışları arasında cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı.

Yolda yürürken tanımadığı kişilerin Zeynep' diye seslenip çiçek verdiğini, bu durum karşısında çok korktuğunu söyleyen Zeynep Çalışkan Bugün böyle bir şey beklemiyordum. Gerçekten sürpriz oldu dedi. Çift, daha sonra arkadaşlarının ve çevredekilerin tebriklerini kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Önce Şaşırıp, Korktu Sonra Gelen Sürpriz Evlenme Teklifiyle Mutlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement